background paint
Vervanging van
glas is ons vak
Lees verder

Glas plaatsen voor uw vastgoed

Glas is een belangrijk onderdeel voor de uitstraling van uw pand. Wanneer een ruit beschadigd is of wanneer er vocht (lekslag) in isolatieglas zit, dan geeft dat een mindere indruk van de algehele staat van het pand. Wij gaan graag voor u op zoek naar glas dat past bij de rest van het pand en vervangen de ruit voor u. Indien nodig vervangen we tevens de deuren en kozijnen.

Glasservice

Ruit genekt wij komen direct!

Wanneer u na 17.00, in het weekend of tijdens feestdagen een glasbreuk heeft, dan kunt u ons glascalamiteitennummer bellen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een noodreparatie uitgevoerd nadat de schade is opgenomen.

Glascalamiteiten Meldkamer 0900 - 202 00 43

De combinatie van schilderen en glasservice

Bij het schilderen van kozijnen, ramen en deuren, kan het nodig zijn om één of meerdere ruiten te vervangen. Bijvoorbeeld omdat er een ruit beschadigd is, of omdat er nog enkel glas aanwezig is. Wij zijn gespecialiseerd in glas, zodat wij u een totaaloplossing kunnen bieden. Wij kunnen u adviseren over de verschillende soorten isolatie- en/ of figuurglas én uw ramen en deuren aanpassen. Indien gewenst leveren wij nieuwe ramen en deuren. Daarbij kunnen onze vakmensen glas in lood ruiten herstellen of maken ze nieuw glas in lood. De combinatie glas en kozijnen is uiterst efficiënt en kostenbesparend.

Voorkom inkijk met figuurglas

Figuurglas is een licht doorlatend glas gemaakt van blank of gekleurd glas waarop een patroon is aangebracht. Wij hebben diverse verschillende varianten, zodat er voor iedere smaak een geschikt figuurglas is. Omdat het prettig is om de verschillende uitvoeringen in een groter oppervlak te zien, kunt u deze op afspraak bekijken in onze showroom.

» Klik hier voor een overzicht van de verschillende types figuurglas. (PDF)

Alle types zijn leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Uitstekende garantie op onze glasservice

Een juiste verhouding tussen investering en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Wij bieden uitstekende garantie op onze glasservice.

» Klik hier voor de garantiebepalingen. (PDF)

Zoals in onze garantiebepalingen genoemd, wordt er op dakbeglazing geen garantie gegeven bij lekslag. U kunt onze Algemene Voorwaarden helemaal onderaan deze pagina downloaden.

Glas vervangen? Bezoek onze showroom

Als u uw glas wilt vervangen, dan moeten er keuzes gemaakt worden. Glas bepaalt in hoge mate de uitstraling van uw pand en/of woonhuis. Tegenwoordig is er zoveel keus in de verschillende soorten glas dat je als niet professional al gauw de weg kwijt raakt. Ga dus niet over één nacht ijs en laat u tijdens een heerlijk kopje koffie adviseren in onze showroom. Samen bekijken we de huidige situatie van uw pand en/of woonhuis en komen met een gedegen plan van aanpak en bijbehorend advies waar je het beste in kunt investeren.

Onze showroom bevat een:

  • Ruime collectie figuurglas panelen
  • Proefopstellingen voor ventilatieroosters en voorzetramen
  • HR ++ glas
Maak een afspraak

Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Telefoon icoon 026 - 443 21 58
E-mail icoon info@joopwallbrink.nl

Interesse?

Warnsborn
Warnsborn
Schilderwerk
Rodekruislaan
Rodekruislaan
Schilderwerk
Emmastraat
Emmastraat
Schilderwerk
Gemeentehuis Westervoort
Gemeentehuis Westervoort
Schilderwerk
Musiskwartier
Musiskwartier
Schilderwerk
Raadhuisplein
Raadhuisplein
Glaswerk
Bockhorst Landgoed
Bockhorst Landgoed
Schilderwerk
Gemeentehuis Rozendaal
Gemeentehuis Rozendaal
Schilderwerk
Museum Kamstraat Nijmegen
Museum Kamstraat Nijmegen
Schilderwerk
Rembrandtlaan Arnhem
Rembrandtlaan Arnhem
Schilderwerk
Zwanensingel Velp
Zwanensingel Velp
Schilderwerk

Bereken uw investering

Krijg in 4 eenvoudige stappen inzicht in uw investering:
  1. Download de calculator.
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Krijg inzicht in uw investering.
Download de calculator
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven