De Wetstraat te Arnhem

Schilderwerk

De Wetstraat te Arnhem:

In één van de meest karakteristieke en gewilde woonwijken van Arnhem- Noord gelegen (Transvaalbuurt), op loopafstand van het centrum en het centraal station, in de directe nabijheid van het prachtige monumentale stadspark Sonsbeek ligt De Wetstraat. Stadspark Sonsbeek is een populaire locatie voor diverse feesten en partijen. Dit ligt aan een fantastische mooi park waar je mooie wandelingen kunt maken, maar ook een populaire picknickplek. Aan dit park gelegen ligt het watermuseum te Arnhem, In 1988 ontstond bij dijkgraaf H. van Brink het idee voor een voorlichtingscentrum voor het waterschap Rijn en IJssel in de voormalige Bagijnemolen in het park Sonsbeek in Arnhem. De oude watermolen uit de 16e en 17e eeuw is gelegen aan de Sint-Jansbeek, de plek waar Arnhem is ontstaan. Met behulp van anderen groeide het idee al snel uit tot het Nederlands Watermuseum.

Prachtig mooie woning, voor de schilders geweldig om hier vakwerk neer te leggen. Vanwege de ligging en bereikbaarheid hebben wij onze hoogwerker ingezet. Ook zijn er bouwkundige werkzaamheden verricht, vanwege het aanwezig houtrot. Een meerjarenbegroting zorgt ervoor dat de woning onderhouden blijft en op deze wijze houtrot en andere gebreken voorkomen kunnen worden. Volgend jaar wordt de achtergevel uitgevoerd.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven