Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

Wallbrink boekt wonderbaarlijke resultaten met innovatieve coating

06 mei 2014

TEDAC Coating Joop Wallbrink Schilders & Glaswerken uit Duiven heeft recent een innovatieve, kostenbesparende coating aan het productenpallet toegevoegd: TEDAC. De coating haalt kleur en glans van verweerde oppervlakken op en zorgt voor langdurige bescherming.

Wallbrink is sinds kort gecertificeerd verwerker
van TEDAC, nadat een aantal proefbewerkingen op verschillende materialen het enthousiasme van Joop Wallbrink aanwakkerde. "Iedere keer stond ik perplex van het resultaat. Eén keer bewerken en het is als nieuw. Echt mooi spul. Ik ben blij dat we het onze klanten kunnen aanbieden." TEDAC is een coating die is ontwikkeld na jarenlang laboratorium- en veldonderzoek. Dat heeft geleid tot een uitgekiend fabricageprocédé en uiteindelijk tot een hoogwaardig kwaliteitsproduct.

De coating kan worden toegepast bij herstel en langdurige bescherming van bijvoorbeeld kunststof kozijnen, kunststof beplating van gebouwen, overheaddeuren, straatmeubilair, glijbanen en stadionstoelen. Materiaal kan er ook onderhoudsvriendelijker mee worden gemaakt.
Vuil hecht er nauwelijks aan en graffiti kan gemakkelijk worden verwijderd. Naast een glanscoating en een matcoating bestaat de TEDAC-lijn uit een verharder, verdunner, reiniger en ontvetter. Voor de verwerking raadt de producent een TEDAC-gecertificeerd bedrijf aan zoals Wallbrink.

Meer weten over de mogelijkheden van TEDAC Coating?
Vraag ernaar, neem vrijblijvend contact met ons op.