De kinderkamer van 2022: alles komt tot leven
4 minuten leestijd
De kinderkamer van 2022: alles komt tot leven

Kinderen hebben een levendige fantasie en het mooie is, met de technieken van tegenwoordig kan je die eenvoudig tot leven laten komen op de muren van de kinderkamer. Is je kind fan van Paw Patrol? Ga voor een gaaf printjesbehang met matchende kleuren op de muur. Of verander de zolder in een ware jungle waar behang en schilderwerk worden afgewisseld. Rawr!

De kinderkamer van 2022: alles komt tot leven

De winter is bij uitstek de tijd om je project binnen aan te pakken. Heb je al wat leuke ideeën voor de kinderkamer of heb je juist wat inspiratie nodig? We hebben alvast 5 trends voor 2022 voor je uitgezocht:

 1. Zebra’s, apen en tijgers. Maak er een jungle van. Laat de dieren schilderen of ga voor levensgroot behang
 2. Warme en natuurlijke kleuren: denk aan beige, oudroze of olijfgroen
 3. Natuurlijke materialen, veel hout en biobased verf. Duurzaamheid is helemaal in!
 4. Schilderen van meubels en muren in dezelfde kleur voor een 3D-effect
 5. De luxe kinderkamer met gouden details. Werkt mooi met zwart en rotan meubels.

  Laat je vooraf goed adviseren

  Het is goed om te weten dat de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos zijn. Je kan kiezen voor makkelijke gave printjes of stoer fotobehang. Let wel altijd even op de juiste kwaliteit.

  Naast mooie kleuren, kunnen we er ook voor kiezen om de kleuren in vormen en patronen op de muren te schilderen. Wil je echt uitpakken? Laat Joop Wallbrink bv een ontwerp bedenken en op de muren aanbrengen. Zoals een muur vol Disney-prinsessen, hun favoriete voetbalclub of de wagen van Max Verstappen.

  Tip: betrek de kinderen zelf bij het proces. Zij gaan er tenslotte het meeste plezier aan beleven.

  De inrichting bedenken.

  De inrichting bedenken is één ding, maar het daadwerkelijk uitvoeren kan een uitdaging zijn. Vraag schildersbedrijf Joop Wallbrink bv voor advies, of ga je voor gaaf fotobehang? Of een printje? Schildersbedrijf Joop Wallbrink kan ook professioneel behangen. Laat je adviseren door Judith Wallbrink de vakvrouw over welk type behang het beste effect geeft. We snappen dat het schilderen en behangen een pittige klus is. bel of mail voor een advies op maat.

Overig nieuws


create
Dec 24, 2021
clock
3 minuten leestijd
Het is tijd voor de Winterschilder

De voordelen van de Winterschilder
Als schildersbedrijf hebben wij al meerdere jaren ervaring in de uitvoering van schilder en glaswerkzaamheden in het onderwijs. In de jaren dat wij als schilders & glasbedrijf actief zijn hebben wij al vele mooie projecten mogen doen in het onderwijs, waarvan onder meer de Fredericusschool te Velp, Het Veer in Duiven en De Schilderspoort in Zevenaar. Zo weten wij ook hoe belangrijk het is dat de school een fijne werk leefomgeving voor de kinderen is. Ook denken we graag mee over de beste manier van onderhoud.

Lees meer
Lees meer
create
Nov 29, 2023
clock
3 minuten leestijd
Slakken die kit opvreten

Aantasting van kitvoegen door slakken is al vele jaren een bekend fenomeen bij beglazingsvoegen en schildersbedrijven in het bijzonder. Met name in groenrijke omgevingen en op plaatsen waar planten dicht bij ramen en deuren zijn geplaatst is het risico op schade door slakken het grootst.

WELKE KITTEN WORDEN AANGEVRETEN?

Testen met verschillende soorten beglazingskitten hebben uitgewezen dat zowel siliconen, hybride en polyurethaan gebaseerde kitten kunnen worden aangevreten. Zelfs het overschilderen van kitvoegen heeft hierop geen invloed. Dit zien slakken immers vaak als lekker ‘voorafje’. Aldus het Kenniscentrum Glas. De schade is herkenbaar doordat de sporen van de slakken eruitzien alsof ze met een guts zijn aangebracht. Helaas is het slakkenprobleem regio-afhankelijk, maar overal in Nederland mogelijk.

Lees meer
Lees meer
create
Jul 27, 2020
clock
6 minuten leestijd
HR++ isolatie glas plaatsen ter vervanging van enkel glas

HR++ isolatieglas is dubbel glas gevuld met edelgas. Hoog Rendement glas is voorzien van een onzichtbare warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte in de ruimte terugkaatst. Het edelgas zorgt ervoor dat in de winter de kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit. En dat in de zomer het huis (redelijk) koel blijft. Dat maakt het ‘t overwegen waard om in ter vervanging van enkel glas, isolatie glas te laten plaatsen.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven