Het is tijd voor de Winterschilder
3 minuten leestijd
Het is tijd voor de Winterschilder

De voordelen van de Winterschilder

Voordeel 1: Schilders hebben in de winter vaak wat meer tijd. Ze kunnen vrij snel aan de slag, zodat jouw kantoorpand, school of huis er voor het voorjaar begint alweer tiptop uitziet!
Voordeel 2: Mogelijk kom je in aanmerking voor een speciale winteractie.
Voordeel 3: Ook op winterschilderwerk krijg je 2 tot 4 jaar garantie.

Ervaring met het onderhoud aan scholen

Als schildersbedrijf hebben wij al meerdere jaren ervaring in de uitvoering van schilder en glaswerkzaamheden in het onderwijs. In de jaren dat wij als schilders & glasbedrijf actief zijn hebben wij al vele mooie projecten mogen doen in het onderwijs, waarvan onder meer de Fredericusschool te Velp, Het Veer in Duiven en DE Schilderspoort in Zevenaar. Zo weten wij ook hoe belangrijk het is dat de school een fijne werk leefomgeving voor de kinderen is. Ook denken we graag mee over de beste manier van onderhoud. We werken kostenbewust, waarbij kwaliteit altijd voorop blijft staan. We communiceren helder en duidelijk en houden ons aan de gemaakte planning en afspraken. Het plannen van de werkzaamheden en het maken van afspraken doen we in goed overleg met de directie.

TIJDELIJKE KORTING OP DE WINTERSCHILDER

Bel of mail voor een advies op maat en een vrijblijvende offerte.

VOORWAARDEN WINTERSCHILDER
Deze actie is geldig op nieuwe offertes die uitgebracht worden vanaf 1 december. De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in de periode van 1-dec.-2021 t/m 31-maart-2022. Voor binnenschilderwerk zowel op de particuliere en zakelijke markt. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Overig nieuws


create
Nov 29, 2023
clock
3 minuten leestijd
Slakken die kit opvreten

Aantasting van kitvoegen door slakken is al vele jaren een bekend fenomeen bij beglazingsvoegen en schildersbedrijven in het bijzonder. Met name in groenrijke omgevingen en op plaatsen waar planten dicht bij ramen en deuren zijn geplaatst is het risico op schade door slakken het grootst.

WELKE KITTEN WORDEN AANGEVRETEN?

Testen met verschillende soorten beglazingskitten hebben uitgewezen dat zowel siliconen, hybride en polyurethaan gebaseerde kitten kunnen worden aangevreten. Zelfs het overschilderen van kitvoegen heeft hierop geen invloed. Dit zien slakken immers vaak als lekker ‘voorafje’. Aldus het Kenniscentrum Glas. De schade is herkenbaar doordat de sporen van de slakken eruitzien alsof ze met een guts zijn aangebracht. Helaas is het slakkenprobleem regio-afhankelijk, maar overal in Nederland mogelijk.

Lees meer
Lees meer
create
Jul 27, 2020
clock
6 minuten leestijd
HR++ isolatie glas plaatsen ter vervanging van enkel glas

HR++ isolatieglas is dubbel glas gevuld met edelgas. Hoog Rendement glas is voorzien van een onzichtbare warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte in de ruimte terugkaatst. Het edelgas zorgt ervoor dat in de winter de kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit. En dat in de zomer het huis (redelijk) koel blijft. Dat maakt het ‘t overwegen waard om in ter vervanging van enkel glas, isolatie glas te laten plaatsen.

Lees meer
Lees meer
create
Aug 10, 2020
clock
6 minuten leestijd
Monumentale panden en Rijksmonumenten restaureren is een vak apart

Niet elk schildersbedrijf kent de juiste regels om restauratiewerkzaamheden uit te mogen voeren aan deze panden. Het is algemeen bekend dat Monumentale panden en Rijksmonumenten aan bepaalde regels moeten voldoen om de uitstraling van het pand in tact te laten. Regels die het pand en de directe omgeving beschermen en regels die het uiterlijk van het pand beschermen. Doorgaans mag het pand wel in zijn originele staat hersteld worden, maar is er vrij weinig mogelijk wanneer u veranderingen aan wilt brengen. Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken  kent als geen ander de regels die er gelden om de restauratiewerkzaamheden correct en juist uit te voeren.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven