Schilderen is een feest
3 minuten leestijd
Schilderen is een feest

Buitenmuren worden in toenemende mate afgewerkt met een verfsysteem, of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie. De gevel is vaak hét visitekaartje van een schilder; een perfecte en duurzame afwerking is dan ook gewenst. Alleen hoe overtuig je opdrachtgevers van een langdurig mooi eindresultaat? Sikkens Gevel Garantie biedt de zekerheid tot 20 jaar. Met de introductie van de Siloxane Stayclean Technology en de Duracryl Stayclean Technology is de duurzaamheid én kleurbehoud van de Sikkens buitenmuurverven verbeterd. Deze technologieën zorgen ervoor dat het schilderwerk uitstekend beschermd is tegen vuilaanhang van schimmels en groene aanslag. Met Sikkens Gevel Garantie heb je tot 20 jaar garantie op kleur en verfsysteem. Hiermee verbindt Sikkens zich er toe in te staan voor materiaal en toegepast verfsysteem.

Zo werkt de garantie

Bij aanvraag van Sikkens Gevel Garantie komt er, in de meeste gevallen, een technisch adviseur van Sikkens het project inspecteren. Op basis van de inspectie, de ligging, oriëntatie, ondergrond en kleur ontvang je een technisch advies met garantie op kleur en toegepast verfsysteem dat kan oplopen tot 20 jaar.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Overig nieuws


create
Sep 27, 2021
clock
3 minuten leestijd
Rookmelders per 1 januari 2022 ook in bestaande bouw verplicht

Opdrachtgevers staan voor een mega-opgave. De brandmelderverplichting voor bestaande woningen per 1 januari 2022 betekent dat er vanaf nu 60.000 rookmelders per dag geplaatst moeten gaan worden. Gelukkig kunnen wij als schilders- en onderhoudsbedrijf Joop Wallbrink bv een steentje bijdragen door het plaatsen te combineren met andere onderhoudswerkzaamheden.

Lees meer
Lees meer
create
Sep 28, 2021
clock
4 minuten leestijd
Schilderwerk in het najaar

Het meeste schilderwerk wordt gedaan tussen begin april en oktober. De temperaturen zijn dan het meest geschikt om buiten te schilderen    in deze periode is het minder vochtig dan in het najaar. Het tussenseizoen (oktober/november, maart/april) kun je echter prima schilderen. Daarbij houden we wel de controle op luchtvochtigheid en temperatuur.

Lees meer
Lees meer
create
Dec 20, 2021
clock
4 minuten leestijd
De kinderkamer van 2022: alles komt tot leven

Kinderen hebben een levendige fantasie en het mooie is, met de technieken van tegenwoordig kan je die eenvoudig tot leven laten komen op de muren van de kinderkamer. Is je kind fan van Paw Patrol? Ga voor een gaaf printjesbehang met matchende kleuren op de muur. Of verander de zolder in een ware jungle waar behang en schilderwerk worden afgewisseld. Rawr!

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven