Emmastraat Velp

Schilderwerk

In deze straat staat een prachtige schoolgebouw waarin basisschool de Fredericusschool gevestigd is. Deze school bestaat al 95 jaar. Het gebouw aan de Emmastraat is best bijzonder! Want vroeger was dit een nonnenklooster. Zelf is de Emmastraat ontstaan door dat het is genoemd naar Koningin Emma, de moeder van Koningin Wilhelmina. Zij heette Adelheid Emma Wilhelmina Theresia, prinses van Waldeck-Pyrmont. Velp is met ruim 18.000 inwoners ruimschoots het grootste van de zeven dorpen, die de gemeente Rheden telt. Het ligt genesteld in de oksel van de A12 en A348. Haar fraaie ligging is overigens niet zo zeer aan deze steeds drukker wordende verkeersaders te danken, als wel aan de heuvelachtige Veluwezoom in het noorden en de IJssel in het zuidoosten van het dorp.

In de school vakantie is er met man en macht gewerkt om binnen zeer korte tijd de binnenzijde van de Fredericusschool te voorzien van een andere kleur. Het was even aanpoten, maar de werkzaamheden zijn op tijd en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Er is gebruik gemaakt van de muurverf Sigma pearl clean. Deze muurverf is uitermate geschikt voor ruimtes die regelmatig worden schoongemaakt zoals ziekenhuizen, scholen en horecagelegenheden.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven