Eijerkamp Zutphen

Glaswerk

Zutphen is een stad gelegen aan de rechteroever van de rivier de IJssel, het is de hoofdplaats van de gemeente Zutphen en telt 48.099 inwoners en de stad heeft 39.440 inwoners. In deze mooie stad is gevestigd; Eijerkamp woonwinkel. In 1928 begon Evert- Jan Eijerkamp sr een matrassenfabriek dat ging zo goed dat ze in 1950 zijn begonnen met het produceren van meubels. Wat uitgebreid is tot een winkeloppervlakte van ruim 35.000 m2

Het onderhoud zal in fases uitgevoerd gaan worden, voor nu is de voorgevel aangepakt, i.v.m. de weersomstandigheden wordt volgend jaar de entreepui en de staalconstructie uitgevoerd. De houten kozijnen zijn weer voorzien van een nieuw verflaag incl. houtrotreparaties, glaslatten vervangen en koppelstroken deelreparaties. De tussenliggende muren zijn ook direct meegepakt.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven