Van Der Grijnstraat Doetinchem

Schilderwerk

Van der Grijnstraat in de woonplaats Doetinchem bevindt zich in de buurt De Happert Leerinkstraat in de wijk Wijk 09 en in de gemeente Doetinchem. Het is een aardig grote straat met 49 huizen dat is aanzienlijk meer dan de meeste andere straten. De oudste woning dateert uit 1976. Doetinchem is een gemeente in de Achterhoek in de Nederlandse provincie Gelderland en telt 58.393 inwoners. Ook is het op fietsafstand van het centrum van Doetinchem.

Wij hebben de mooie vrijstaande woning mogen voorzien van een nieuwe verflaag. Er zit veel houtwerk aan deze woning, vooral de voorgevel met het mooie grote balkon. De schilders konden hun hart ophalen om een mooi stuk werk af te leveren.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven