Kerkstraat

Glaswerk

De kerkstraat heet niet voor niets zo, er staan twee kerkgebouwen in deze straat. De oude Jan is de oudste kerk en de dorpskerk die hier vroeger aan de rand van het dorp stond, halverwege de Kerkstraat staat de grote kerk die rond 1840 gebouwd werd om de Oude Jan te vervangen omdat deze te klein werd. De grote kerk is een Waterstaatkerk. Beide kerken zijn rijksmonumenten even als de Vrijstaande voormalige kruidenierswinkel annex woonhuis met schuurtje, in de kern daterend uit ca. 1850 op nummer 38. De ligging van deze straat is rustig, maar wel gunstig. Zo ligt het dicht bij een bosrijkgebied, en ook de winkels en openbaar vervoer is allemaal in de buurt. Velp is een dorp in de gemeente Rheden in de Nederlandse provincie Gelderland. Het grenst zowel aan de plaatsen Rheden en Rozendaal als aan de stad Arnhem.

Wij hebben deze prachtige woning van isolatieglas HR++ mogen voorzien, er zat nagenoeg nog overal enkelglas in wat dus voor een hele verbetering gaat zorgen. Volgend jaar worden de werkzaamheden verder opgepakt, bouwkundige werkzaamheden zoals houtrot herstellen en schilderwerkzaamheden.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven