Heegsche Bouwing

Schilderwerk

Heegsche Bouwing te Westervoort

Deze relatieve nieuwe straat bevindt zich in de wijk De Ganzenpoel – Schans in Gemeente Westervoort. Het is een kindvriendelijke buurt. Er staan 30 adressen geregistreerd in de straat, evenals een zelfde aantal huizen. Sinds 2014 ligt bij De Schans in Westervoort landschapspark Fort Geldersoord. De locatie heeft de status van cultuurhistorisch rijksmonument omdat op deze plek een fortificatie ofwel vestigingswerk uit de 18e eeuw heeft gelegen. Reconstructie van de schans (aarden wallen) en het fort zijn hier op moderne wijze fraai zichtbaar gemaakt. Het vrij toegankelijke park brengt de historie van het gesloopte Fort Geldersoord weer tot ‘leven’. Ook ligt er op loopafstand 2 dijken, 1 dijk genoemd de zomerdijk is autovrij waardoor je er heerlijk kunt wandelen en of fietsen.

De schilders hebben het buiten en binnen schilderwerk mogen verzorgen. Door de donkere kleur en de ligging van de woning waren de verflagen aangetast (verpoederd). Houtwerk is nu weer volledig beschermd


Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven