Mesdaglaan

Schilderwerk

Mesdaglaan te Arnhem

Deze straat bevindt zich in de buurt Hoogkamp, in de wijk burgermeesterwijk/hoogkamp. De wijk wordt aan drie kanten omringd door de Arnhemse parken Mariëndaal, Gulden Bodem en Wansborn. De wijk dankt haar naam aan het gelijknamige, in de winter van 1944/45 verdwenen landhuis dat onderaan de Bakenbergseweg stond, vlakbij landhuis De Sterrenberg.

Dit jaar was het binnen schilderwerk aan de beurt. De schilders hadden tijdens de buiten schilderwerkzaamheden de klant erop attent gemaakt dat de kitvoegen aan de binnenzijde openstonden, ook was er onbehandeld hout aanwezig. Om garantie op buitenschilderwerk te verkrijgen, is het belangrijk dat het zogenaamde buiten/binnen schilderwerk in orde is. De schilder was tijdens zijn werkzaamheden zo attent om de ramen in de woonkamer af te plakken, zodat de klant toch nog wat privacy zou hebben, dit werd zeer op prijs gesteld door de klant.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven