Diedenweg te Bennekom

Schilderwerk

Diedenweg te Bennekom

Bennekom is een dorp in de gemeente Ede. Een woonplaats met een lange historie zo ook de Diedenweg.

De Diedenweg is een prehistorische route langs de plaatsen Wageningen, Bennekom, Ede en (Meu-)Lunteren, via de Valk naar Ermelo in de provincie Gelderland.

De naam van de weg betekent weg van het volk. Veel archeologische en historisch-geografische aspecten wijzen erop, dat de weg al millennia moet bestaan. Het is een straat met maar 28 woningen met een gemiddelde bouwjaar 1942. Op loopafstand Horabos, centraal station en winkels.

Het betreft een woning waarbij de geprofileerde dakoverstekken en kozijnen in 2 kleuren zijn afgezet, heel wat besnijwerk was aanwezig. Prachtige entreedeur, authentieke erker en luifel. De voorgevel was qua bereikbaarheid geen gemakkelijke woning, maar de schilders houden van uitdagingen en hebben dan ook de werkzaamheden goed kunnen uitvoeren.


Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven