Rozendaalselaan te Velp

Schilderwerk

Rozendaalselaan te Velp

Kort voorbij de Wilhelminastraat aan de rechterzijde van de Rozendaalselaan stond vroeger villa de Beukenhof. In de tweede helft van de twintigste eeuw bouwde men op dit perceel een verzorgingstehuis, dat de naam De Beukenhof kreeg. In deze eeuw werd dit verzorgingstehuis gesloopt en bouwde men er De Nieuwe Beukenhof. De Nieuwe Beukenhof is een groot complex woningen met 28 appartementen van verschillende grootte. Een leuk feitje is dat er voor het gebouw een standbeeld is van Audrey Hepburn beroemde filmster die vroeger heeft gewoond op De Beukenhof

Nagenoeg alleen de dakoverstekken zijn van hout, deze bevinden zich op behoorlijke hoogtes, hierdoor veel onze hoogwerkers kunnen inzetten. Gelukkig hebben wij medewerkers die graag op hoogte en met hoogwerkers werken, dit was dan ook een leuk uitdagend werk voor hun.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven