Schonenbergsingel te Velp

Schilderwerk

Schonenbergsingel te Velp

De schonenbergsingel was één van de lanen van voormalig villapark ‘Ma Retraite’ wat heel vroeger een landgoed was. De Straatnaam Schonenbergsingel dateert van 1918, toen de straat eigendom werd van de gemeente Rheden. Een leuk weetje is dat op Schonenbergsingel nummer 7 vroeger een meisjesschool gevestigd is geweest in 1910. Later heeft dit pand dienst gedaan als pension, pension Dorenbosch. De villa met huisnummer 3 is vroeger een bibliotheek geweest, de Gelderse Bibliotheek Centrale.

De schilders werken met veel plezier aan deze mooie authentieke woning, o.a. brede kozijnen, paneeldeuren en behoorlijke lengtes aan balustrades. Voor ons uit heeft de timmerman bouwkundige werkzaamheden verricht. Door de carport en de balkons konden de schilders gemakkelijk hun planning wijzigingen bij wat slechter weer. Gezien de hoogte hebben wij gebruik gemaakt van onze hoogwerker en steigers. De stenen vensterbanken zijn de verflagen van verwijderd en hersteld met mortel van Wapex vervolgens weer in kleur afgewerkt. Houtwerk is in Hoogglans afgewerkt.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven