Prumenlaan te Arnhem

Schilderwerk

Prümelaan te Arnhem

Gelegen tussen Huijghenslaan en de Velperweg ligt Prümelaan. Een rustige buurt met vrijwel alleen maar vrijstaande of 2 onder 1 kap woningen. Een gunstige gelegen straat waar je zo in centrum Arnhem bent maar ook de parken Angerstein, Klarenbeek en Sonsbeek liggen op loop afstand.

Geen gemakkelijke bereikbaarheid, maar met jarenlange ervaring van de schilders is de woning in de steiger gezet. Dat geeft gemak in het uit te voeren werk. Hierdoor sta je er goed voor en kun je met aandacht de schilderwerkzaamheden verrichten. Prachtig gedateerd gebouw, geprofileerde kozijnen en ramen en paneeldeuren. Trots zijn wij dat wij deze opdracht hebben mogen ontvangen en met plezier en vakmanschap is hier gewerkt.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven