Kardinaal de Jonglaan te Didam

Schilderwerk

Kardinaal de Jonglaan te Didam:

Didam is een Nederlandse plaats in de gemeente Montferland, provincie Gelderland, regio Liemers. Didam was tot 1 januari 2005 een zelfstandige gemeente, maar ging daarna samen met Bergh op in de nieuw gevormde gemeente Montferland. Bepalend voor Montferland is de ligging tegen de Duitse grens. Ook een bekend iets is ’t Peeske een mooi natuurgebied. Wat valt onder de Natuurmonumenten. Verder heeft Didam ook veel leuke en bekende eetgelegenheden zoals Juffrouw Tok. Jan en Jan.

De schilders hebben hier hun werkzaamheden mogen verrichten, het buitenschilderwerk van de gehele woning incl. de garage is uitgevoerd. Dak overstekken met klossen, deurbeslag op garagedeur in afwijkende kleur geschilderd. En zo waren er meer gedetailleerde werkzaamheden aan deze woning, waar de schilders met plezier aan hebben gewerkt.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven