Radarpad te Arnhem

Schilderwerk

Radarpad te Arnhem:

Dit is een uniek plekje om te wonen. Namelijk een oud militair verblijfsgebouw gelegen in Schaarsbergen. Schaarsbergen is een dorp in de gemeente Arnhem. Schaarsbergen markeert de overgang tussen het stedelijke gebied van Arnhem en de natuurgebieden van de Veluwe, en ligt in een bijzonder groene omgeving. Ook zijn er enkele agrarische bedrijven gevestigd. Schaarsbergen is niet altijd bosrijk geweest; toen het dorp rond 1850 ontstond lag het op de heide. Voorzieningen kent Schaarsbergen nauwelijks nog. Wel is er Sportpark De Bakenberg waar voetbalclub SML en hockeyclub Upward gevestigd zijn. Ook het nationaal trainingscentrum Sportcentrum Papendal ligt in de statistische buurt Westelijk van Schaarsbergen.

Sinds de oprichting is Schaarsbergen het bolwerk van de luchtmobiele brigade. Voorheen werd de Oranjekazerne bevolkt door onder andere de garderegimenten, grenadiers en jagers. De luchtmobiele brigade heeft sinds haar oprichting in 1992 de gebruiken en tradities overgenomen van de hier gelegerde onderdelen.

In het verleden, toen het nog kazerne terrein was, hebben wij heel wat schilderwerk aan o.a. legeringsgebouwen mogen uitvoeren, hoe mooi is het dan dat wij hier nu weer staan. Legeringsgebouwen zijn tot prachtige ruime woningen omgebouwd. Bijzonder project. De schilders hadden te maken met nieuwe en bestaande onderdelen. Dakkappellen en dak overstekken hadden achterstallig onderhoud, was ook wat houtrot aanwezig. Het werk is met onze hoogwerker en inzet van steigers uitgevoerd.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven