Impact te Duiven

Schilderwerk

Impact te Duiven:

Dit is een bedrijven terrein gelegen in de plaats Duiven, Duiven is een gemeente in de stadsregio-sub regio Arnhem, in de Nederlandse provincie Gelderland en ligt onder de rook van de stad Arnhem. De gemeente ligt aan de snelweg de A12, ten noorden van het Pannerdensch Kanaal. Vandaag de dag fungeert Duiven als het centrum voor reguliere bedrijvigheid, (groot-) handel en industrie. Daarnaast profiteert Duiven van een gunstige ligging tussen Arnhem en de Duits-Nederlandse grens. De gemeente herbergt onder meer een meubelboulevard en grote industrieterreinen, die onder andere ruimte bieden aan een IKEA en de op-een-na grootste Intratuin van Nederland.

Wij gebruiken al vanaf het 1e begin Gilde Software en dit naar volle tevredenheid, via deze weg mogen wij het schilderwerk onderhouden. Dit jaar stonden de trappenhuis puien op de plannen, meteen ook gebruik gemaakt van kleurwijziging. Deze puien zijn helaas bouwkundig niet goed geplaatst, waardoor er groot onderhoud nodig was. Alles geheel in de grondverf gezet en vervolgens Hoogglans afgelakt. Staat er weer mooi bij.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven