van Wageningenstraat te Arnhem

Schilderwerk

van Wageningenstraat te Arnhem:

Dichtbij het stadscentrum, het NS station en Arnhems fijne parken en bossen zoals park Mariëndaal, lig de mooie glooiende van Wageningenstraat in de wijk Heijenoord. Ook zit er in de buurt St. Elizabeth Hospitaal, beter bekend als het Elizabeth Gasthuis, wat een rooms-katholiek ziekenhuis is geweest. Tijdens de Slag om Arnhem stond het ziekenhuis midden in het strijdgebied, waardoor het een tijd in Britse handen was, maar in september 1944 werd het veroverd door de Duitsers. Na de Tweede Wereldoorlog is het een pelgrimsoord geworden voor veteranen, nabestaanden en andere belangstellenden aangaande de Slag om Arnhem

Voor deze VvE hebben wij aan de voor en achtergevel schilderwerkzaamheden verricht. Voorgevel met onze hoogwerker uitgevoerd, vanwege de bereikbaarheid. Geprofileerde dakoverstekken, geprofileerde kozijnen en paneeldeuren zijn altijd weer mooi werk voor de schilders om hun vakkennis op uit te voeren. Verder zijn er kleine bouwkundige werkzaamheden verricht.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven