Velperweg te Arnhem

Schilderwerk

Velperweg te Arnhem:

De Velperweg is een doorgaande weg nabij het centrum en het Park Angerenstein, voormalig landgoed met prachtige vijvers en bossen. Vooral na de Tweede Wereldoorlog moesten veel villa's en landhuizen wijken voor nieuwe gebouwen. Al in de jaren dertig werd de weg verbreed en aangepast aan het moderne autoverkeer. Ondanks die veranderingen is er aan de Velperweg nog veel negentiende-eeuwse en vroeg twintigste-eeuwse architectuur te zien.

Het binnen schilderwerk wordt hier in fases uitgevoerd. Dan heeft de klant niet het hele huis in 1 keer overhoop en kunnen de schilders in de wintermaanden binnenwerk uitvoeren. De schilder kan zijn hart ophalen aan paneeldeuren, geprofileerde kozijnen en o.a. balken plafonds. De schilder zorgt eind van de dag ervoor dat hij zijn werkplek opruimt en stofzuigt, zodat de klant na thuiskomst geen hinder ondervind. Dat geeft de klant een goed gevoel om thuis te komen.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven