Maarten Gorrisstraat

Schilderwerk

Maarten Gorrisstraat te Arnhem:

in de rustige en groene wijk Molenbeke ligt de Maarten Gorisstraat

De wijk “Molenbeke” ligt op loopafstand van de Steenstraat, het centrum van Arnhem en het NS station Velperpoort. De wijk heeft alleen bestemmingsverkeer en is daardoor heel rustig. Het is een mooie, groene en kindvriendelijke woonomgeving met brede straten en genoeg parkeergelegenheid. Rondom de wijk zijn verschillende scholen en mogelijkheden voor kinderopvang aanwezig. De snelwegen in de regio zijn vanuit de wijk goed bereikbaar.

Van de klant hebben wij het volledige buiten en binnen schilderwerk in opdracht mogen ontvangen. De binnen werkzaamheden verloopt in fases, buitenschilderwerk zijn wij gaan uitvoeren nadat de timmerman en dakdekker hier gereed waren. Vooral binnen is een grote metamorfose, een eer om ons steentje hieraan bij te mogen dragen.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven