Beatrixlaan Wageningen

Schilderwerk

Beatrixlaan te Wageningen

Beatrixlaan is gelegen in de benedenbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt, die wel heel goed bereikbaar is met veel voorzieningen in de buurt. Zoals een buurtsupermarkt op loopafstand. Maar je kunt ook op de fiets naar centrum van Wageningen. De stad telt 39.204 inwoners waarvan veel al studenten zijn. Wageningen is een stad die bekend staat als de stad van de bevrijding. Al kreeg de stad in 1263 al stadsrechten. In de tweede wereldoorlog heeft Wageningen twee keer onder vuur gelegen tot dat uiteindelijk in hotel de Wereld de capitulatie getekend werd.

De staat van onderhout was zodanig dat er ook bouwkundige werkzaamheden verricht moesten worden, houtrot reparaties met 2 comp.pasta, glaslatten vervangen, onderdorpels en zijstijlen vervangen en de daklijsten vervangen. Vervolgens is de gehele woning aan de buitenzijde geschilderd. Prachtig om te zien hoe deze woning er weer bijstaat.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven