Roemer Vischerstraat Arnhem

Schilderwerk

Roemer Vischerstraat te Arnhem

 Gelegen in de groene wijk De Paasberg. De Paasberg is een mooie dertiger jaren woonwijk in Arnhem Noord. Grenzend aan Velp. De wijk is gebouwd in de eerste helft van de twintigste eeuw. Het Bekendste gebouw in de wijk is Museum Bronbeek, een museum en verzorgingstehuis voor veteranen zowel van het Nederlandse Leger als van het Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger. Ook zit er een groot Sportpark de Paasberg waar allerlei sporten uitgevoerd worden zoals handbal, korfbal en voetbal. Als heeft dat laatste ook een grote voetbalvereniging De Paasberg.

Tevens heeft zijn de uitvalswegen A12 en A50 uitstekend bereikbaar en liggen zowel het gezellige centrum van Velp, Winkelcentrum Presikhaaf als de Arnhemse binnenstad op fietsafstand.

Gehele woning aan de buitenzijde geschilderd, ook zijn hier bouwkundige werkzaamheden verricht. Houtrot aanwezig wat met 2 comp. Pasta is hersteld, maar ook herstelwerk verricht door de timmerman. De schilders staan graag aan deze mooie jaren 30 woningen te schilderen. Brede dakoverstekken, geprofileerd houtwerk, prachtig glanzende entreedeurLees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven