Museum Kamstraat Nijmegen

Schilderwerk

De Museum Kamstraat ligt in Nijmegen een stad gevestigd in de provincie Gelderland, dicht gelegen bij het stadscentrum. In de Museum Kamstraat vindt u woningen die gebouwd zijn tussen het jaar 1900 en 1954. Joop Wallbrink b.v. schilders- & glaswerken heeft het enkelglas van meerdere woningen voorzien van isolatieglas. Ook hebben wij op bouwkundig vlak aan de achtergevels van de woningen werkzaamheden verricht, zoals onder andere het vervangen van ramen, deuren, deelvervanging en houtrotreparaties met twee componenten pasta. Qua schilderwerkzaamheden heeft Joop Wallbrink b.v. schilders- & glaswerken aan de achtergevel werkzaamheden verricht aan diktekanten balkonvloeren, plafonds, balustrades, gevelkozijnen, gevelramen en geveldeuren.

Tussen deze sfeervolle huizen is ook een museum gevestigd. Museum Kam, gebouwd in 1922 is een voormalig archeologisch museum. Sinds 1999 is het Gelders archeologisch centrum in dit gebouw gevestigd. Zij hebben hier een studieruimte en een bibliotheek vol met archeologische boeken.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven