Brugstraat te Arnhem

Schilderwerk

De Brugstraat in Arnhem is een unieke en historische straat iets buiten het stadscentrum. Deze straat heeft geen commerciële winkels, maar heeft wel een bijzondere betekenis en aantrekkingskracht. 

De Brugstraat is voornamelijk een woonstraat, waar historische architectuur en sfeervolle huizen het stadsbeeld domineren. De straat heeft een charmante uitstraling en biedt bewoners een vredige woonomgeving in het hart van de stad.

Hoewel de Brugstraat geen winkelbestemming is, vormt het een belangrijk onderdeel van het erfgoed van Arnhem. Het is een straat die de geschiedenis van de stad weerspiegelt en bewoners en bezoekers uitnodigt om de rustige en historische ambiance te ervaren.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven