Bosboomstraat te Duiven

Schilderwerk

De Bosboomstraat is een groene straat in een woonwijk in Duiven. Het is een relatief korte straat, die zich kenmerkt door de groene omheiningen van de voortuinen.  

De Bosboomstraat wordt voornamelijk gekenmerkt door woonhuizen en een groene omgeving. Zo ligt het Horsterpark op loop afstand. Het is een buurt waar men rust en gemeenschapsgevoel vindt, wat bijdraagt aan een comfortabele woonervaring. 

Bewoners van de Bosboomstraat kunnen genieten van de nabijheid van lokale voorzieningen, scholen en recreatiegebieden. Het is een gunstige locatie die het gemak van alles wat ze nodig hebben binnen handbereik biedt.


Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven