Oude Diedenweg te Wageningen

Schilderwerk

Oude Diedenweg te Wageningen

Oude Diedenweg ligt in een rustige buurt De Eng, dit ligt tussen de bebouwde kom van Wageningen, Bennekom en de Veluwse bossen. Het is een eeuwenoud cultuurlandschap. Wageningen is vooral ook bekend om wat het heeft doorgemaakt tijdens de 2e wereld oorlog. Zo werd op 5 mei 1945 de capitulatie getekend. In Hotel de Wereld vond deze historische gebeurtenis plaats, en dit is nog steeds een belangrijke trekpleister in de stad. In dit hotel zit ook de Capitulatiezaal wie je kan bekijken.

2 woningen in dezelfde straat geschilderd, verschillende typen huizen, maar beide een geweldig leuk werk van mogen maken. Van bouwkundig tot schilderwerk is aangepakt.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven