Koepoort te Doesburg

Schilderwerk

Koepoortstraat te Doesburg

Doesburg één van de vele Hanzensteden die Nederland rijk is. Waar is Doesburg bekend om? Doesburg, drielandenpunt op de grenzen van de Achterhoek, de Veluwe en de Liemers, vooral een grote bekendheid is haar prachtige gerestaureerde historische binnenstad en vestingwerken. Vanaf 1974 is de binnenstad, met haar groot aantal monumenten en beeldbepalende panden aangewezen als beschermd stadsgezicht. Een aantal populaire attracties om te bezoeken zijn Lalique Museum, Doesburger Grote kerk of Martinekerk, De Roode Toren, Bingerden en de kruidentuin Doesburg. De entreestraat van deze historische binnenstad is Koepoort straat. Hier maak je direct kennis met de middeleeuwse stratenpatroon van Hanzestad Doesburg dat nog altijd goed zichtbaar is.

Dit mooie monumentale pand hebben wij mogen schilderen, zowel de voor als achtergevel. De oorspronkelijke prachtige blauwe kleur is weer toegepast. Voor de schilders is het leuk om mooi werk te kunnen afleveren, muurwerk, houtwerk en zelfs de cijfers zijn aangepakt. Het monumentale pand staat er voor heel wat jaren weer goed verzorgd bij.

Lees Verder
Toon Minder
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven