Wand & spuitafwerking

De mogelijkheden om de wanden af te werken zijn zeer onuitputtelijk: het bekendste is natuurlijk het aanbrengen van behang.

Er zijn ook meer-kleuren verfsoorten die met de verfspuit kunnen worden aangebracht. Met de verfrol kunnen verschillende soorten latex, acryl of kwartsverven in diverse kleuren en structuren worden gerold. Hiernaast zijn er nog de wikkel- en andere technieken om de wanden te verfraaien.

De wandbekleding in de vorm van behangselpapier is niet weg te denken uit de wandverfraaings- mogelijkheden. Glasweefsel om op de wanden te plakken en daarna in de gewenste kleuren te schilderen is er in tientallen designs. Textiel behang met papieren en linnen drager, de verschillende soorten afwasbare vinyl behangsoorten: kortom te veel om op te noemen.

Joop Wallbrink b.v. biedt u de keuze uit een bijzondere grote collectie behangdessins en structuren, van modern tot klassiek, met of zonder afwerkrand.

Vraagt u gerust naar onze staalboeken, u kunt dan op uw gemak het behang uitzoeken wat u aanspreekt. Ook als u al behang heeft gekocht, zijn wij natuurlijk graag bereid om dit snel en vakkundig te plakken, tegen gunstige tarieven.

vraag een offerte aan