Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

Huis verven

Een prachtig geverfd huis. Dat wil toch iedereen? Schakel vandaag nog Joop Wallbrink b.v. in voor al uw schilderwerk. Of u uw huis van binnen of van buiten wilt laten verven: wij zijn uw vakschilder.

Buitenkant huis verven

Laat uw huis in de verf zetten door de schilders van Joop Wallbrink b.v.. Elk verfproject klein of groot pakken wij vol enthousiasme aan. Een nieuwbouwwoning, het onderhouden van bestaande woningen, een eengezinswoning of een appartementencomplex: de schilders van Joop Wallbrink b.v. verven ieder huis. Natuurlijk kunnen ook bedrijven ons inschakelen voor hun schilderwerk.

Huis van binnen verven

Wilt u uw trap laten verven, de muren of de kozijnen van uw huis? Onze schilders verven met gemak uw huis van binnen. Alle schilders van Joop Wallbrink b.v. leveren vakwerk en wij zetten hen dan ook met gerust hart bij u aan het werk. Wij weten zeker dat u tevreden met met het resultaat als u uw huis laat verven door onze vaklieden.

Waarom Joop Wallbrink b.v. uw huis laten verven?

Ons schildersbedrijf heeft de nodige ervaring wat betreft het verven van huizen. Meer dan 25 jaar  om precies te zijn. Het bedrijf is in 1987 opgericht door Joop Wallbrink en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende schildersbedrijven van Duiven en omgeving. Er werken ruim 30 mensen bij Joop Wallbrink b.v. Wij verven voor particulieren hun huis, maar ook de zakelijk klant is bij ons van harte welkom. Wat wij belangrijk vinden? De kwaliteit en service die wij leveren. Hier vindt u enkele referenties van onze klanten. Naast het schilderwerk kunt u ook contact met ons opnemen voor glaswerkzaamheden.

Door onze schilders wordt onder meer met verf van de merken Painting the Past & Farrow and Ball gewerkt.

Farrow and Ball verf
Doordat er 30% meer pigment in verwerkt is dan bij andere verfmerken heeft Farrow and Ball verf de best mogelijke kleurendekking. Alle 132 kleuren zijn verkrijgbaar in diverse finishes geschikt voor toepassingen voor binnen- en buiten houtwerk en muren, plafonds, vloeren, metaal en vochtige ruimtes.

  Farrow and Ball verf

Painting the Past verf
Painting the past is verf die de sfeer van vroeger in uw huis laat herleven. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig, wasbaar, goed dekkend, overschilderbaar en toch zeer mat. De verf is gemaakt naar het oude recept met veel krijt, daardoor zijn ze veel matter dan de gebruikelijke verven.

  Painting the past verf

Neem vrijblijvend contact op over het huis verven

Heeft u vragen over het verven van uw huis of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact op met Joop Wallbrink b.v..

Update: 05-08-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op

Naam of bedrijf: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters van het woord schilder   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.