Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

Verven

Wilt u uw huis laten verven? Een nieuwe en frisse uitstraling voor uw woning? Laat het verven over aan de schilders van Joop Wallbrink b.v.. Zij zijn experts op het gebied van verven.

Wat is verven?

Verven is een synoniem voor schilderen. Met verven wordt er verf aangebracht op een bepaald oppervlakte. U kunt bijvoorbeeld de muren van uw huis of bedrijf laten verven. Heeft u nog geen idee welke kleur het beste lijkt? Wij geven u graag kleuradvies. Het is belangrijk dat u zich fijn voelt als alles geverfd is. In welke kleuren u uw muren het beste kunt verven? Dat ligt eraan. De één houdt van een rustige omgeving en laat de muren in een neutrale kleur verven. De ander houdt van een warme sfeer en laat de muren in warme kleuren verven. Houd er wel rekening mee dat bepaalde kleuren een ruimte ruimer laten lijken en dat andere kleuren de ruimte juist kleiner laten lijken. Wilt u uw bedrijfsruimten laten verven? Kleuren kunnen invloed hebben op de productiviteit van uw personeel.

Wanden verven

De wanden in uw woning kunnen wij van de mooiste kleuren voorzien. Het verven van de wanden kan ook met de verfspuit gedaan worden. Dit wordt ook wel wandafwerking genoemd. Een andere mogelijkheid om uw wanden te verven is om de verf met een verfrol aan te brengen. Het verven kan in iedere gewenste kleur. Het is zelfs mogelijk om met de verfrol structuren in de wanden te rollen. Uw wanden zullen er prachtig uitzien als de schilders van Joop Wallbrink b.v. zijn geweest.

Wij verven onder meer met verf van de merken Painting the Past en Farrow and Ball.

Farrow and Ball verf  

Farrow and Ball verf
Doordat er 30% meer pigment in verwerkt is dan bij andere verfmerken heeft Farrow and Ball verf de best mogelijke kleurendekking. Alle 132 kleuren zijn verkrijgbaar in diverse finishes geschikt voor toepassingen voor binnen- en buiten houtwerk en muren, plafonds, vloeren, metaal en vochtige ruimtes.

Painting the past verf  

Painting the Past verf
Painting the past is verf die de sfeer van vroeger in uw huis laat herleven. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig, wasbaar, goed dekkend, overschilderbaar en toch zeer mat. De verf is gemaakt naar het oude recept met veel krijt, daardoor zijn ze veel matter dan de gebruikelijke verven.

Neem vrijblijvend contact op over verven

Wilt u uw huis, garage of bedrijf laten verven? Of heeft u vragen over verven? Neem dan contact op met Joop Wallbrink b.v. in Duiven. Wij bieden u de beste kwaliteit en service op het gebied van verven. Benieuwd naar de klanten die u voor gingen? Bekijk dan eens onze referenties.

Update: 16-07-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op

Naam of bedrijf: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters van het woord schilder   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.