Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

Glasschade

Glasschade / ruit stuk?

Glasschade is natuurlijk erg vervelend. Wat de oorzaak van uw glasschade ook is: u wilt natuurlijk zo snel mogelijk dat de ruit vervangen wordt. Joop Wallbrink b.v. heeft speciaal voor iedereen die glasschade heeft een glasschade service.

Glasschade melden

In de avonduren, na 17.00 uur en in de weekenden kunt u met het glascalamiteitennummer bellen: 0900 - 2020043. Ook tijdens feestdagen is dit nummer bereikbaar.  De glaszetters van Joop Wallbrink b.v. komen zo snel mogelijk naar u toe.
Overdag kunt u ons via 026 - 4432158 bereiken. Wij sturen ook dan snel iemand langs.

Wat te doen bij ruitschade?

Is uw ruit stuk als gevolg van braakschade? Of is er per ongeluk een bal door uw raam geschopt? Wat de reden ook is, bij glasschade kunt u de glaszetters van Joop Wallbrink b.v. in Duiven bellen. U kunt ons altijd, 7 dagen per week en 24-uur per dag bereiken. Zo weet u zeker dat de glasschade snel verholpen is. Wij starten altijd zo snel mogelijk met de herstelwerkzaamheden.

Wie kunnen er bellen bij glasschade?

Of u nu particulier bent of dat er sprake van glasschade is in uw bedrijf. Iedereen kan gebruik maken van onze glasservice. Wij voeren allerlei glaswerkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen en verzekeringsmaatschappijen.

Neem vrijblijvend contact op met Joop Wallbrink b.v. glasleverancier

Wij leveren én plaatsen uw glas. Ook als u geen glasschade heeft. Bij ons kunt u uit een ruim assortiment glas kiezen. Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen.

Update: 05-08-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op

Naam of bedrijf: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters van het woord schilder   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.