Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

AF-erkend

Kwaliteit en een goede service vinden wij belangrijk bij Joop Wallbrink b.v.. Daarom zijn wij AF-erkend. Maar wat houdt AF-erkend zijn precies in? Wat mag u hiervan verwachten?

AF-erkend, dit zijn de voordelen

Een bedrijf dat AF-erkend is moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet het bedrijf dat AF-erkend is beschikken over alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. Als klant weet u zo zeker dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit levert. U betaalt bij een AF-erkend bedrijf bovendien 6% btw.

AF Erkend schildersbedrijf Hoe u een AF-erkend bedrijf kunt herkennen? U ziet op onze website het logo AF-erkend. Dit logo mogen alleen AF-erkende bedrijven gebruiken.

Joop Wallbrink b.v. is een AF-erkend schildersbedrijf

U krijgt van ons een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Wij krijgen regelmatig controle of wij nog aan alle eisen voldoen. Er wordt gekeken of de mensen die bij ons werken de juiste diploma’s hebben, of het werk dat wij leveren aan de kwaliteit voldoet dat gesteld wordt aan een AF-erkend bedrijf. Ook vragen wij u om mee te werken aan een klanttevredenheidsonderzoek. Deze ontvangt u van ons als wij u de factuur versturen.

Geschiedenis AF-erkend

Een klein stukje geschiedenis: in 1995 is de AF-Erkennings-regeling ingevoerd op initiatief van de ondernemersorganisatie die de belangen behartigt in onder andere de schilders-, onderhouds- en glasbranche. Aangezien Joop Wallbrink b.v. actief is in deze branches zijn wij hierbij aangesloten. Wist u dat er in Nederland meer dan 1.300 AF-erkende bedrijven zijn?

Neem vrijblijvend contact op met Joop Wallbrink b.v.

Mocht u vragen hebben over onze werkwijze of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook eens de referenties die door Joop Wallbrink b.v. zijn uitgevoerd.

Update: 05-08-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op

Naam of bedrijf: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters van het woord schilder   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.