Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

BTW schilderwerk

Is uw huis toe aan nieuw schilderwerk? Vraagt u zich af hoeveel btw u moet betalen voor het laten schilderen van uw woning?

Slechts 6% btw op schilderwerk!

Voor woningen die ouder dan 2 jaar zijn, is er sprake van 6% btw op het uit te voeren schilderwerk. De verlaagde btw voor schilderwerk is sinds 15 september 2009 van kracht. De woning moet langer dan twee jaar bewoond zijn. Het lagere btw tarief voor schilderwerk is alleen voor particuliere woningen. U bespaart hiermee 15% btw op uw schilderwerk.

Btw tarief voor schilderwerk van garages, serres en schuren

Al het schilderwerk rondom uw woning valt ook onder het lagere btw tarief. Denk hierbij aan uw garage, schuur, serre, maar ook de tuinhekken. Om gebruik te kunnen maken van het lagere btw tarief voor schilderwerk moeten deze zaken zich wel op hetzelfde perceel als de woning bevinden.

Btw tarief binnen schilderwerk

Ook het schilderwerk dat in uw huis wordt gedaan valt onder het lagere btw tarief van 6%. Het scheelt u 15% btw als u het schilderwerk in uw huis laat doen. Maak gebruik van het lagere btw tarief op schilderwerk en neem vandaag nog contact op met Joop Wallbrink b.v..

Meer weten over Btw schilderwerk

Voor vragen over het btw tarief van schilderwerk kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken om te kunnen profiteren van het verlaagde btw tarief op schilderwerk? Ook dan kunt u contact opnemen met Joop Wallbrink b.v.

Update: 16-07-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op

Naam of bedrijf: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters van het woord schilder   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.