Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

Schildersbedrijf

Bent u op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf? Een schilder die het schilderwerk tot in de puntjes afwerkt? Maak dan kennis met de experts van Schildersbedrijf Joop Wallbrink b.v..

Wat is een schildersbedrijf?

Een schildersbedrijf is een bedrijf die schilders in dienst heeft die verf aanbrengen op muren, kozijnen en bijvoorbeeld trappen. Maar een schilder van Joop Wallbrink b.v. doet meer dan alleen schilderen. Als u één van onze schilders bij u thuis krijgt voor het verven van de kozijnen en zij zien dat een kozijn in slechte staat is door houtrot, dan melden wij dit aan u. Wij hebben ook timmerlieden die voor ons bedrijf werken en dit voor u kunnen oplossen. Vanzelfsprekend verft de schilder het verrotte kozijn niet.

Werkzaamheden van een schilder

Een schilder saust muren. Hierbij brengt de schilder verf aan op een muur aan die bestaat uit steen. De schilder kan ervoor kiezen om de muur te verven met een kwast of met een roller. Grote oppervlakten zullen doorgaans met een roller geverfd worden. De hoeken of randen zullen eerder met een kwast geverfd worden. Wist u dat hout gelakt wordt om de levensduur te verlengen? Als de schilder een laklaag aanbrengt op het hout, wordt het hout beschermd van invloeden van buitenaf.  Het lak is een beschermlaag voor het hout en het is belangrijk dat dit goed aangebracht wordt door een schilder. Een schilder kan ook het verf spuiten. Dit wordt vaak gedaan bij muren en plafonds. Het voordeel is dat het een stuk sneller gaat dan het met de hand schilderen. Ook dekt het spuiten in één keer.

Wij verven onder andere met verf van de merken Painting the Past en Farrow and Ball.

Painting the past verf  

Painting the Past verf
Painting the past is verf die de sfeer van vroeger in uw huis laat herleven. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig, wasbaar, goed dekkend, overschilderbaar en toch zeer mat. De verf is gemaakt naar het oude recept met veel krijt, daardoor zijn ze veel matter dan de gebruikelijke verven.

Farrow and Ball verf  

Farrow and Ball verf
Doordat er 30% meer pigment in verwerkt is dan bij andere verfmerken heeft Farrow and Ball verf de best mogelijke kleurendekking. Alle 132 kleuren zijn verkrijgbaar in diverse finishes geschikt voor toepassingen voor binnen- en buiten houtwerk en muren, plafonds, vloeren, metaal en vochtige ruimtes.

Schildersbedrijf inschakelen

Wilt u direct een schilder inschakelen? Onze schilders verven graag uw woning of bedrijf. Om welke schilderwerkzaamheden het ook gaat. Graag maken wij een offerte op maat voor u. Waarom onze schilders laten verven? Omdat onze schilders snel en foutloos werken. De schilders van Joop Wallbrink b.v. leveren alleen de beste kwaliteit.

Update: 16-07-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op

Naam of bedrijf: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters van het woord schilder   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.