Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

Kleuradvies

Is uw huis toe aan opknapbeurt? Wilt u graag meer kleur in uw woning? Of wilt u uw kantoor of bedrijf laten schilderen? Bent u op zoek naar een schildersbedrijf dat u kan adviseren bij het kiezen van de juiste kleuren? Voor het beste kleuradvies neemt u contact op met Joop Wallbrink b.v..

Wat is kleuradvies?

Heel simpel gezegd is kleuradvies het advies dat u krijgt over kleuren. Ons schildersbedrijf weet als geen ander wat kleuren met uw woning doen. Misschien schakelt u ons wel in omdat u graag een ‘warme huiskamer’ wilt.  Of houdt u van koelere kleuren? Of passen frisse kleuren juist bij u? Er zijn zoveel verschillende kleuren en mogelijkheden, wij kunnen ons voorstellen dat u kleuradvies wilt hebben. Kleuren kunnen heel veel met uw woning doen. U kunt een ruimte grote laten lijken of juist knusser. Wij geven niet alleen kleuradvies voor binnen, maar ook kleuradvies over de buitenzijde van uw woning. Onze vaklieden hebben al veel mensen kleuradvies mogen geven en doen dat graag ook voor u.

Kleuradvies voor bedrijven

Of kleuren belangrijk zijn als er gewerkt wordt? Het antwoord daarop is ja. Daarom is kleuradvies voor bedrijven net zo belangrijk als kleuradvies voor particulieren. Kleuren horen bij uw bedrijfsuitstraling. Wilt u opvallen met uw bedrijf? Kies dan voor felle kleuren. Of passen juist rustgevende kleuren meer bij uw bedrijf? Sommige kleuren kunnen namelijk de productiviteit van werknemers verminderen. Ons schildersbedrijf denkt graag met u mee.

Wat kunt u met kleuradvies?

Ons schildersbedrijf geeft u slechts een advies over de kleur. U bent natuurlijk diegene die beslist. Nadat u de kleur heeft bepaald, gaan wij voor u aan de slag. Voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden kunt u ons inschakelen.

Wij verven onder meer met verf van de merken Painting the Past en Farrow and Ball.

Painting the past verf  

Painting the Past verf
Painting the past is verf die de sfeer van vroeger in uw huis laat herleven. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig, wasbaar, goed dekkend, overschilderbaar en toch zeer mat. De verf is gemaakt naar het oude recept met veel krijt, daardoor zijn ze veel matter dan de gebruikelijke verven.

Farrow and Ball verf  

Farrow and Ball verf
Doordat er 30% meer pigment in verwerkt is dan bij andere verfmerken heeft Farrow and Ball verf de best mogelijke kleurendekking. Alle 132 kleuren zijn verkrijgbaar in diverse finishes geschikt voor toepassingen voor binnen- en buiten houtwerk en muren, plafonds, vloeren, metaal en vochtige ruimtes.

Kleuradvies nooit verplicht

Heeft u duidelijk voor ogen welke kleur u wilt? Of heeft u geen behoefte aan ons kleuradvies? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Een kleuradvies is nooit verplicht.

Update: 05-08-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op

Naam of bedrijf: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters van het woord schilder   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.