Verftrends 2021
4 minuten leestijd
Verftrends 2021

Vlekken op de muur, wie herkent het niet! Even wegpoetsen en vervolgens vervaagt ook nog eens de kleur. 

Het ontzorgt als muren gemakkelijk zijn af te nemen en de kleur mooi blijft. Op sommige plekken in huis krijgen muren door intensief gebruik het extra te verduren. Denk hierbij aan de gang, woonkamer, keuken, badkamer en kinderkamer.

Een compleet assortiment matte gekleurde muurverven met een vlekwerende technologie afgestemd op waar je het in huis gebruikt. Van het plafond van de badkamer tot aan de muur boven het aanrecht in de keuken.

Compleet assortiment

Sigmapearl Clean Matt bestaat uit een compleet assortiment van matte en duurzame gekleurde muurverven.

Deze zeer matte muurverf met de Easy Clean Technology van Sigma. Makkelijk schoon te maken, dankzij de verf op basis van een 100% acrylaatdispersie. Een populaire keuze onder vakschilders, die weten dat ze daarmee schilderen in de hoogste kwaliteit. Voor een mooie afwerking, die jij eenvoudig schoon kunt maken zonder de plek op te laten glanzen.

Benieuwd waarvoor je de verf kunt gebruiken? Maak een afspraak, waarbij wij je in verf en kleur je graag uitleggen welke mogelijkheden je het best kunt gebruiken, voor Sigmapearl Clean Matt, om dezelfde goede ervaringen op te doen als de rest van onze klanten.

Van oudsher zijn schilderwerken en beglazing onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Glas vervangen? We adviseren u graag over glassoorten en de plaatsing hiervan. Of het nu gaat om hoog rendement isolatieglas, geluidwerende beglazing of figuurglas. Wij kunnen nagenoeg alles leveren en op uw locatie monteren.

Bezoek onze showroom

Als u uw glas wilt vervangen, dan moeten er keuzes gemaakt worden. Glas bepaalt in hoge mate de uitstraling van uw pand en/of woonhuis. Tegenwoordig is er zoveel keus in de verschillende soorten glas dat je als niet professional al gauw de weg kwijt raakt. Ga dus niet over één nacht ijs en laat u tijdens een heerlijk kopje koffie adviseren in onze showroom. Samen bekijken we de huidige situatie van uw pand en/of woonhuis en komen met een gedegen plan van aanpak en bijbehorend advies waar je het beste in kunt investeren.

Onze showroom bevat een:

Ruime collectie figuurglas panelen Proefopstellingen voor ventilatieroosters en voorzetramen HR ++ glas

Overig nieuws


create
Mar 29, 2021
clock
4 minuten leestijd
Het wordt tijd voor een schilder die doet wat hij belooft

Of het nu gaat om een VVE, Kantoorpand of een monumentaal gebouw, Joop Wallbrink bv is dé specialist als het gaat om schilderwerken. Met jarenlange ervaring, en vakbekwame schilders, de juiste technieken en materialen zijn wij de partij om uw schilderwerk op professionele wijze uit te voeren.

Lees meer
Lees meer
create
Mar 29, 2021
clock
2 minuten leestijd
Is uw huis klaar voor de zomer?

Inmiddels is het half april en genieten we heerlijk van het voorjaar. Veel mensen maken hun huis weer klaar voor de zomer.

Lees meer
Lees meer
create
Mar 29, 2021
clock
3 minuten leestijd
Blanke lak overschilderen - Schilderstip april 2021

De voordeur is lang geleden geschilderd met blanke lak en deze lak wilt u nu door ons bedrijf of zelf overschilderen met een mooie, dekkende gekleurde lak.  De vraag is nu Is het nodig om de oude laag blanke lak er eerst af te halen middels afkrabben, afbranden, afbijten en schuren? Of kan de dekkende lak aangebracht worden op een goed afschuurde blanke laklaag?

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven