Het wordt tijd voor een schilder die doet wat hij belooft
2 minuten leestijd
Het wordt tijd voor een schilder die doet wat hij belooft

Wat naast bescherming van uw vastgoed of pand erg belangrijk is bij binnen schilderwerk (soms nog belangrijker dan buitenschilderwerk), is de verfraaiing van uw pand. Esthetisch aanzien en kleur kunnen de woon en werksfeer van uw pand enorm verbeteren. Daarnaast draagt dit bij aan een aangenamere woon en/of werkklimaat.

Het gebruik van de juiste materialen en het toepassen van de juiste technieken is bij buiten schilderwerk van groot belang. Dit omdat de weersinvloeden waaraan schilderwerk wordt blootgesteld veel vraagt van het materiaal. In Nederland is er niets zo veranderlijk als het weer. Uw pand of vastgoed krijgt dus veel te verduren tijdens de 4 seizoenen!

Om uw woning of vastgoed optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden maken wij gebruik van de beste materialen en technieken. Zo houden wij bedrijfspand of vastgoed in optimale conditie.

Binnen- en buitenschilderwerk

MJOP (Meer Jaren Onderhoudsplan)

Schilderwerk is zowel eenmalig, projectmatig als planmatig in te zetten. Wilt u verzekerd zijn van garantie, kostenbesparing en ontzorgen? Dan is en (MJOP) Meer Jaren Onderhoudsplan de juiste keuze. Met een (MJOP) Meer Jaren Onderhoudsplan werken wij op basis van resultaat gericht samenwerken (RGS). Joop Wallbrink bv neemt hierbij alle zorg uit handen als het gaat om onderhoud. Met de professionele schilders en de jarenlange ervaring op het gebied van binnen en buitenschilderwerk kunnen wij garant staan voor kwaliteit, efficiëntie en vakmanschap.

Werken met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) laat voor een langere periode zien welk gebouwonderhoud op welk moment nodig is en welke kosten dit met zich meebrengt.

Kiezen voor een meerjarig onderhoudsplan

Op basis van het MJOP kan de eigenaar of beheerder een onderhoudsbeleid opstellen, de onderhoudskosten in kaart brengen en bepalen welke budgetten gereserveerd moeten worden voor onderhoud.

Voordelen MJOP

  • Inzicht in toekomstige onderhoudswerkzaamheden
  • Inzicht in toekomstige onderhoudskosten
  • Realisatie en behoud van gewenste onderhoudskwaliteit
  • Voorkomen ongewenste onderhoudsuitgaven
  • Beperken ongewenste situaties en onnodige overlast
  • Waardebehoud en mogelijk waardeontwikkeling gebouw

Onderdelen MJOP

Het MJOP stelt van alle onderhoudsgevoelige elementen van een gebouw vast wanneer, hoe vaak en welke onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn om de staat van onderhoud van het gebouw op een bepaald gewenst conditieniveau te houden of te krijgen.

Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen MJOP

Overig nieuws


create
mrt 29, 2021
clock
2 minuten leestijd
Is uw huis klaar voor de zomer?

Inmiddels is het half april en genieten we heerlijk van het voorjaar. Veel mensen maken hun huis weer klaar voor de zomer.

Lees meer
Lees meer
create
mrt 29, 2021
clock
2 minuten leestijd
Blanke lak overschilderen - Schilderstip april 2021

De voordeur is lang geleden geschilderd met blanke lak en deze lak wilt u nu door ons bedrijf of zelf overschilderen met een mooie, dekkende gekleurde lak.  De vraag is nu Is het nodig om de oude laag blanke lak er eerst af te halen middels afkrabben, afbranden, afbijten en schuren? Of kan de dekkende lak aangebracht worden op een goed afschuurde blanke laklaag?

Lees meer
Lees meer
create
jul 27, 2020
clock
4 minuten leestijd
HR++ isolatie glas plaatsen ter vervanging van enkel glas

HR++ isolatieglas is dubbel glas gevuld met edelgas. Hoog Rendement glas is voorzien van een onzichtbare warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte in de ruimte terugkaatst. Het edelgas zorgt ervoor dat in de winter de kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit. En dat in de zomer het huis (redelijk) koel blijft. Dat maakt het ‘t overwegen waard om in ter vervanging van enkel glas, isolatie glas te laten plaatsen.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven