Is uw huis klaar voor de zomer?
1 minuut leestijd
Is uw huis klaar voor de zomer?

Het voorjaar is het beste tijdstip om uw buitenschilderwerk op orde te krijgen. Heeft u houten deuren en kozijnen? Dan is het verstandig deze goed te onderhouden dit zorgt voor een langere levensduur. Dit is niet alleen goed voor de bescherming van het houtwerk, maar natuurlijk ook voor de uitstraling en waarde van uw huis.

Bereken uw investering

Krijg in 7 eenvoudige stappen inzicht in uw investering:

  1. Download de calculator.
  2. Doorloop de stappen
  3. Krijg inzicht in uw investering.

Schildersofferte

Voorkom lange wachttijden en maak nu alvast een afspraak met Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv voor een geheel vrijblijvende offerte voor uw buiten en/of binnen schilderwerk.

VAKMENSEN MET EEN PASSIE VOOR SCHILDERWERK

Vakmensen met een grote passie voor schilderen en alles wat daarbij komt kijken, zoals onderhoud, renovatie en restauratie. Schildersbedrijf Joop Wallbrink bv heeft een goede reputatie binnen de schilders- en onderhoudssector opgebouwd. Dit komt vooral door de hoge kwaliteit in schilderwerk en de efficiënte werkwijze van het bedrijf. Vraag nu een schilderofferte aan!

Schilderwerk onderhoud

Overig nieuws


create
mrt 29, 2021
clock
2 minuten leestijd
Blanke lak overschilderen - Schilderstip april 2021

De voordeur is lang geleden geschilderd met blanke lak en deze lak wilt u nu door ons bedrijf of zelf overschilderen met een mooie, dekkende gekleurde lak.  De vraag is nu Is het nodig om de oude laag blanke lak er eerst af te halen middels afkrabben, afbranden, afbijten en schuren? Of kan de dekkende lak aangebracht worden op een goed afschuurde blanke laklaag?

Lees meer
Lees meer
create
jul 27, 2020
clock
4 minuten leestijd
HR++ isolatie glas plaatsen ter vervanging van enkel glas

HR++ isolatieglas is dubbel glas gevuld met edelgas. Hoog Rendement glas is voorzien van een onzichtbare warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte in de ruimte terugkaatst. Het edelgas zorgt ervoor dat in de winter de kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit. En dat in de zomer het huis (redelijk) koel blijft. Dat maakt het ‘t overwegen waard om in ter vervanging van enkel glas, isolatie glas te laten plaatsen.

Lees meer
Lees meer
create
aug 10, 2020
clock
4 minuten leestijd
Monumentale panden en Rijksmonumenten restaureren is een vak apart

Niet elk schildersbedrijf kent de juiste regels om restauratiewerkzaamheden uit te mogen voeren aan deze panden. Het is algemeen bekend dat Monumentale panden en Rijksmonumenten aan bepaalde regels moeten voldoen om de uitstraling van het pand in tact te laten. Regels die het pand en de directe omgeving beschermen en regels die het uiterlijk van het pand beschermen. Doorgaans mag het pand wel in zijn originele staat hersteld worden, maar is er vrij weinig mogelijk wanneer u veranderingen aan wilt brengen. Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken  kent als geen ander de regels die er gelden om de restauratiewerkzaamheden correct en juist uit te voeren.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven