Is uw huis klaar voor de zomer?
2 minuten leestijd
Is uw huis klaar voor de zomer?

Het voorjaar is het beste tijdstip om uw buitenschilderwerk op orde te krijgen. Heeft u houten deuren en kozijnen? Dan is het verstandig deze goed te onderhouden dit zorgt voor een langere levensduur. Dit is niet alleen goed voor de bescherming van het houtwerk, maar natuurlijk ook voor de uitstraling en waarde van uw huis.

Bereken uw investering

Krijg in 7 eenvoudige stappen inzicht in uw investering:

  1. Download de calculator.
  2. Doorloop de stappen
  3. Krijg inzicht in uw investering.

Schildersofferte

Voorkom lange wachttijden en maak nu alvast een afspraak met Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv voor een geheel vrijblijvende offerte voor uw buiten en/of binnen schilderwerk.

VAKMENSEN MET EEN PASSIE VOOR SCHILDERWERK

Vakmensen met een grote passie voor schilderen en alles wat daarbij komt kijken, zoals onderhoud, renovatie en restauratie. Schildersbedrijf Joop Wallbrink bv heeft een goede reputatie binnen de schilders- en onderhoudssector opgebouwd. Dit komt vooral door de hoge kwaliteit in schilderwerk en de efficiënte werkwijze van het bedrijf. Vraag nu een schilderofferte aan!

Schilderwerk onderhoud

Overig nieuws


create
Mar 29, 2021
clock
3 minuten leestijd
Blanke lak overschilderen - Schilderstip april 2021

De voordeur is lang geleden geschilderd met blanke lak en deze lak wilt u nu door ons bedrijf of zelf overschilderen met een mooie, dekkende gekleurde lak.  De vraag is nu Is het nodig om de oude laag blanke lak er eerst af te halen middels afkrabben, afbranden, afbijten en schuren? Of kan de dekkende lak aangebracht worden op een goed afschuurde blanke laklaag?

Lees meer
Lees meer
create
May 17, 2021
clock
5 minuten leestijd
Het advies van de meester

Hoe weet je nu of het buitenschilderwerk nog een jaartje mee kan, of dat het nu onder handen genomen moet worden? Joop Wallbrink, de meest ervaren meester van Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv vertelt waar hij zoal op let.

Een huis hoeft echt niet standaard elke 5 a 6 jaar een gehele schilderbeurt te krijgen, zegt Joop. ‘Vergelijk het met een tandarts: als er geen gaatjes zijn doet hij ook niets aan je gebit.’ Hoe geregeld je moet (laten) schilderen, hangt volgens Joop af van de kwaliteit van de ondergrond en of het verfwerk goed is onderhouden. Ook waar je woont maakt uit. ‘Woningen aan de kust hebben te lijden onder zand en zout, huizen in de buurt van de snelweg onder fijnstof en woningen in bosgebied onder algen en mos.'

Lees meer
Lees meer
create
May 17, 2021
clock
3 minuten leestijd
Schilderen is een feest

Het schilders seizoen is weer begonnen! Alle schilders zijn met frisse moed gestart. De eerste verfstreken zijn gedaan. Met deze nieuwsbrief willen we een aantal onderwerpen bij u onder de aandacht brengen. Want zoals u gewend bent vind je op de website alle andere actuele informatie. Schilderen is een feest Ons bedrijf blijft groeien. Zowel in medewerkers, maar vooral in de wijze waarop we met elkaar er een mooi bedrijf van maken.

Met vereende krachten werken schilders, glaszetters en timmerlieden samen. We willen graag dat Schilders en Glaswerken Joop Wallbrink bv als een feest wordt ervaren. Dat willen we bereiken door kwaliteit en vakmanschap uit te stralen in ons werk.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven