Schilderstip van de maand maart
5 minuten leestijd
Schilderstip van de maand maart

Om uw schilderwerken een langere levensduur te geven, is het handig om de volgende zaken te weten:

Het eens per jaar afwassen van het schilderwerk voorkomt vervuiling en vroegtijdige afbraak van de glans. Hierbij geen sterk geconcentreerde reinigingsmiddelen gebruiken.

Het in conditie houden of laten houden van uw binnenschilderwerk kan de levensduur van het buitenschilderwerk met 2 à 3 jaar verlengen.

Voor het reinigen van ruiten wordt nog al eens brandspiritus aan water toegevoegd. Als dit alcoholhoudende water op binnenschilderwerk terechtkomt dat geschilderd is met watergedragen verven, dan kan dat tot gevolg hebben dat de watergedragen verf wordt aangetast. Dit uit zich o.a. in het week, zacht en vuil worden van de watergedragen verf. Bij toepassing buiten kan in extreme gevallen de watergedragen verf enigszins worden afgespoeld. Ook reinigingsmiddelen die chloor bevatten, kunnen watergedragen verven aantasten. We raden daarom af brandspiritus, alcohol- of chloorhoudende reinigingsmiddelen te gebruiken voor het reinigen van timmerwerk dat geschilderd is met watergedragen verven. Ook direct contact (morsbelasting) van deze reinigingsmiddelen met watergedragen verf moet worden vermeden.

Wanneer er onverhoopt mechanische beschadigingen ontstaan aan het schilderwerk, herstelt u deze dan. Onze mensen laten altijd wat verf bij u achter voor dit soort calamiteiten.

Laat u na twee of vier jaar het schilderwerk en de ondergrond nog eens inspecteren door Joop Wallbrink BV. U voorkomt hiermee verrassingen in de toekomst.

 Wij vragen voor dit soort inspecties en schriftelijke rapportages € 40,00 exclusief BTW, per woning.  Neem contact met ons op.

Overig nieuws


create
Mar 8, 2021
clock
4 minuten leestijd
Verftrends 2021

Een kleurrijke omgeving waarin gewerkt en geleefd wordt. Vlekken op de muur, wie herkent het niet! Even wegpoetsen en vervolgens vervaagt ook nog eens de kleur. Het ontzorgt als muren gemakkelijk zijn af te nemen en de kleur mooi blijft. Op sommige plekken in huis krijgen muren door intensief gebruik het extra te verduren. Denk hierbij aan de gang, woonkamer, keuken, badkamer en kinderkamer. Een compleet assortiment matte gekleurde muurverven met een vlekwerende technologie afgestemd op waar je het in huis gebruikt. Van het plafond van de badkamer tot aan de muur boven het aanrecht in de keuken.

Lees meer
Lees meer
create
Mar 29, 2021
clock
4 minuten leestijd
Het wordt tijd voor een schilder die doet wat hij belooft

Of het nu gaat om een VVE, Kantoorpand of een monumentaal gebouw, Joop Wallbrink bv is dé specialist als het gaat om schilderwerken. Met jarenlange ervaring, en vakbekwame schilders, de juiste technieken en materialen zijn wij de partij om uw schilderwerk op professionele wijze uit te voeren.

Lees meer
Lees meer
create
Mar 29, 2021
clock
2 minuten leestijd
Is uw huis klaar voor de zomer?

Inmiddels is het half april en genieten we heerlijk van het voorjaar. Veel mensen maken hun huis weer klaar voor de zomer.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven