VvE onderhoud: het schilderwerk goed geregeld
5 minuten leestijd
VvE onderhoud: het schilderwerk goed geregeld

Wat als het VvE onderhoudsbudget ontoereikend is?

Wanneer het budget ontoereikend is om het hele pand van binnen en van buiten te schilderen, dan is het mogelijk om de werkzaamheden over enkele jaren te verdelen. Dan worden eerst die delen opgeknapt die het meest onderhevig zijn aan de weersinvloeden, zodat er zo min mogelijk budget verloren gaat aan het repareren van kozijnen. Daarnaast wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners. Wanneer zij het bijvoorbeeld belangrijk vinden dat de hal geverfd wordt, dan wordt bekeken of dat binnen het budget zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden. Of anders wordt er bekeken welke onderdelen van de hal eerst opgeknapt moeten worden om de uitstraling direct te verbeteren en welke delen in een later stadium geschilderd kunnen worden. Onze kracht zit hem in overleggen en meedenken met de VvE’s.

Zo min mogelijk overlast

Het is niet mogelijk om onzichtbaar en zonder geluid onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Wat wel mogelijk is, dat we de overlast zo veel mogelijk beperken.

Gelukkig is het helemaal niet nodig om veel last te hebben van de schilderwerkzaamheden. De schilders van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken houden rekening met de bewoners. Het is wel belangrijk dat bewoners het doorgeven als er dagen zijn dat het echt niet uitkomt als de buitenkant van hun appartement geverfd wordt. Bijvoorbeeld omdat een bewoner een periode van nachtdiensten heeft. Hier wordt dan zo veel mogelijk rekening mee gehouden. Voor ons is het niet meer dan normaal dat er een schaftkeet en toiletvoorzieningen bij het te schilderen appartementencomplex geplaatst worden, zodat de schilders een eigen plek hebben om hun pauzes door te brengen en naar het toilet te gaan. Ook schermen wij de omgeving af waar geschilderd wordt zodat daar geen verf op komt. Vanzelfsprekend laten wij de omgeving netjes achter. Het beperken van overlast is gewoon een kwestie van logisch denken en rekening houden met de bewoners.

De reden dat VvE’s bewust kiezen voor Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken

De positieve punten die wij elke keer weer terug horen zijn naast de kwaliteit van het schilderwerk, het meedenken in de planning, onze flexibiliteit, het rekening houden met het budget en de prettige werkwijze van de schilders. Het is het totaalplaatje dat ervoor zorgt dat VvE’s graag met ons in zee gaan en wij graag werken voor VvE’s. Maak maar eens een afspraak voor een gesprek, en ervaar zelf hoe wij te werk gaan. Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken de schilder die doet wat hij beloofd.

Overig nieuws


create
Aug 17, 2020
clock
5 minuten leestijd
TEDAC® Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur.

TEDAC® Coating kan zonder schuren -in één laag worden aangebracht. Dat werkt snel, makkelijk en kostenbesparend. Tevens biedt het een langdurige bescherming, waardoor minder (vaak) onderhoud nodig is. Bovendien is TEDAC® Coating o.a. zuinig in gebruik, door het grote strijkvermogen. De kleur en glans van verweerde en verkrijte oppervlakken en objecten van metaal, trespa/hpl beplating en kunststof worden teruggebracht. Ook nieuwe materialen kunnen beter worden beschermd en gaan dus veel langer mee!

Lees meer
Lees meer
create
Mar 8, 2021
clock
3 minuten leestijd
Spoedklus dan is Joop Wallbrink bv je partner.

Bij hoge tijdsdruk bieden wij een oplossing en verzorgen we met respect en toewijding op een efficiënte manier je glas en schilderwerk.  Wij hebben veel ervaring in het werken met een strakke planning en deadlines bij zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Als geen ander kennen we de druk van de tijd. Daarom besteden we onze tijd goed. We nemen genoeg tijd om samen te ontdekken wat er moet gebeuren en houden altijd ons oog op de deadline. We passen ons aan, aan jouw planning en werken flexibel. Ook buiten reguliere tijden staan we voor je klaar om het werk op tijd af te hebben.

  • Binnen 24 uur antwoord op jouw offerteaanvraag
  • Wij leveren Kwaliteit Vakmanschap Vertrouwen
  • Onderhoud NL Garantie op geleverde diensten


Lees meer
Lees meer
create
Mar 8, 2021
clock
3 minuten leestijd
Bij zorginstellingen is continuïteit een prioriteit

Onze schilders zijn gewend aan situaties waarbij gebouwen in gebruik blijven en we per vleugel of per verdieping werken. Het belang van continuïteit staat hierbij hoog in het vaandel. Gezamenlijk zorgen we voor een strakke planning en een optimale ervaring voor jouw bewoners. Onze schilders zijn ervaren en werken discreet en respectvol. Zo blijft de uitstraling van je zorginstelling en je imago optimaal en zorgen wij dat de werkzaamheden vlekkeloos verlopen.

De tijd aan onze zijde
Uiteindelijk geloven we dat we de tijd aan onze zijde hebben. Want de klasse die we leveren zit niet alleen in de aandacht die we hebben voor ons werk in het moment, maar wordt juist na een paar jaar zichtbaar. Dan ontdek je hoe de verf zich houdt. We gaan graag voor je aan de slag. Vraag een offerte aan. Deze baseren we altijd op jouw persoonlijke wensen en de specifieke uitdagingen van de werkplek.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven