VvE onderhoud: het schilderwerk goed geregeld
3 minuten leestijd
VvE onderhoud: het schilderwerk goed geregeld

Wat als het VvE onderhoudsbudget ontoereikend is?

Wanneer het budget ontoereikend is om het hele pand van binnen en van buiten te schilderen, dan is het mogelijk om de werkzaamheden over enkele jaren te verdelen. Dan worden eerst die delen opgeknapt die het meest onderhevig zijn aan de weersinvloeden, zodat er zo min mogelijk budget verloren gaat aan het repareren van kozijnen. Daarnaast wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners. Wanneer zij het bijvoorbeeld belangrijk vinden dat de hal geverfd wordt, dan wordt bekeken of dat binnen het budget zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden. Of anders wordt er bekeken welke onderdelen van de hal eerst opgeknapt moeten worden om de uitstraling direct te verbeteren en welke delen in een later stadium geschilderd kunnen worden. Onze kracht zit hem in overleggen en meedenken met de VvE’s.

Zo min mogelijk overlast

Het is niet mogelijk om onzichtbaar en zonder geluid onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Wat wel mogelijk is, dat we de overlast zo veel mogelijk beperken.

Gelukkig is het helemaal niet nodig om veel last te hebben van de schilderwerkzaamheden. De schilders van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken houden rekening met de bewoners. Het is wel belangrijk dat bewoners het doorgeven als er dagen zijn dat het echt niet uitkomt als de buitenkant van hun appartement geverfd wordt. Bijvoorbeeld omdat een bewoner een periode van nachtdiensten heeft. Hier wordt dan zo veel mogelijk rekening mee gehouden. Voor ons is het niet meer dan normaal dat er een schaftkeet en toiletvoorzieningen bij het te schilderen appartementencomplex geplaatst worden, zodat de schilders een eigen plek hebben om hun pauzes door te brengen en naar het toilet te gaan. Ook schermen wij de omgeving af waar geschilderd wordt zodat daar geen verf op komt. Vanzelfsprekend laten wij de omgeving netjes achter. Het beperken van overlast is gewoon een kwestie van logisch denken en rekening houden met de bewoners.

De reden dat VvE’s bewust kiezen voor Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken

De positieve punten die wij elke keer weer terug horen zijn naast de kwaliteit van het schilderwerk, het meedenken in de planning, onze flexibiliteit, het rekening houden met het budget en de prettige werkwijze van de schilders. Het is het totaalplaatje dat ervoor zorgt dat VvE’s graag met ons in zee gaan en wij graag werken voor VvE’s. Maak maar eens een afspraak voor een gesprek, en ervaar zelf hoe wij te werk gaan. Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken de schilder die doet wat hij beloofd.

Overig nieuws


create
aug 17, 2020
clock
3 minuten leestijd
TEDAC® Coating bespaart kosten, beschermt en geeft glans en kleur.

TEDAC® Coating kan zonder schuren -in één laag worden aangebracht. Dat werkt snel, makkelijk en kostenbesparend. Tevens biedt het een langdurige bescherming, waardoor minder (vaak) onderhoud nodig is. Bovendien is TEDAC® Coating o.a. zuinig in gebruik, door het grote strijkvermogen. De kleur en glans van verweerde en verkrijte oppervlakken en objecten van metaal, trespa/hpl beplating en kunststof worden teruggebracht. Ook nieuwe materialen kunnen beter worden beschermd en gaan dus veel langer mee!

Lees meer
Lees meer
create
jul 27, 2020
clock
4 minuten leestijd
HR++ isolatie glas plaatsen ter vervanging van enkel glas

HR++ isolatieglas is dubbel glas gevuld met edelgas. Hoog Rendement glas is voorzien van een onzichtbare warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte in de ruimte terugkaatst. Het edelgas zorgt ervoor dat in de winter de kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit. En dat in de zomer het huis (redelijk) koel blijft. Dat maakt het ‘t overwegen waard om in ter vervanging van enkel glas, isolatie glas te laten plaatsen.

Lees meer
Lees meer
create
aug 10, 2020
clock
4 minuten leestijd
Monumentale panden en Rijksmonumenten restaureren is een vak apart

Niet elk schildersbedrijf kent de juiste regels om restauratiewerkzaamheden uit te mogen voeren aan deze panden. Het is algemeen bekend dat Monumentale panden en Rijksmonumenten aan bepaalde regels moeten voldoen om de uitstraling van het pand in tact te laten. Regels die het pand en de directe omgeving beschermen en regels die het uiterlijk van het pand beschermen. Doorgaans mag het pand wel in zijn originele staat hersteld worden, maar is er vrij weinig mogelijk wanneer u veranderingen aan wilt brengen. Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken  kent als geen ander de regels die er gelden om de restauratiewerkzaamheden correct en juist uit te voeren.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven