TEDAC® Coating bespaart kosten
3 minuten leestijd
TEDAC® Coating bespaart kosten

Bovendien is TEDAC® Coating o.a. zuinig in gebruik, door het grote strijkvermogen. Andere kenmerken zijn:

  • Kleur- en glansherstellend
  • Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk
  • UV- en graffitibestendig
  • Zeer elastisch
  • TEDAC® Coating krimpt, barst, scheurt of schilfert niet.

De kleur en glans van verweerde en verkrijte oppervlakken en objecten van metaal, trespa/hpl beplating en kunststof worden teruggebracht. Ook nieuwe materialen kunnen beter worden beschermd en gaan dus veel langer mee!

Het internationaal gerenommeerde onderzoeksbureau TÜV Rheinland onderschrijft op basis van meerdere door haar uitgevoerde testen de kwaliteit van TEDAC® Coating!

Met name door de onderhoudsvrije eigenschappen van kunststof wordt deze veelvuldig toegepast bij woningen en bedrijfspanden. Denk daarbij aan:

  • Kunststof platen aan de buitengevel
  • Kunststof afwerking van dakkapellen
  • Kunststof kozijnen
  • Kunststof afwerking van daklijsten en dakgoten
  • Roldeuren van garages extra en gebouwen

Kunststof is echter niet geheel onderhoudsvrij. Kunststof gaat niet rotten, maar in de loop der jaren vervaagt de kleur. Met name wanneer er donkere kleuren zijn toegepast aan de zonkant van het pand.

Kunststof weer als nieuw door uw erkende onderhoudsschilder

Wanneer u uw woning of bedrijfspand laat schilderen, dan vallen verbleekte kunststof platen opeens erg op. Ze doen afbreuk aan het totaalplaatje. Gelukkig is hier een oplossing voor, zodat uw hele pand er weer op en top bij kan komen te staan. Om de kleur van kunststof weer volledig te herstellen gebruiken wij TEDAC® Coating. Het beste resultaat wordt verkregen als de kunststof egaal verkleurd is. Na behandeling ziet uw kunststof er weer schitterend uit en kan er weer jarenlang tegen.

Hoe werkt TEDAC® Coating?

Voordat de TEDAC® Coating aangebracht kan worden, moet het kunststof geschuurd en gereinigd worden, net als bij houtwerk. Vervolgens kan de TEDAC® Coating aangebracht worden. Qua werkzaamheden is het vergelijkbaar met schilderen van houtwerk, maar met deze coating bent u 10 jaar van het onderhoud af. Het is alleen mogelijk om het kunststof in de originele kleur te herstellen. Wilt u dat uw kunststof een andere kleur krijgt, dan bent u toch aangewezen op verf, waarna het kunststof meegenomen wordt in het onderhoudsplan van het houtwerk.

Is TEDAC® Coating interessant voor mij?

Wanneer uw kunststof platen, garagedeur of kozijnen in goede staat verkeren en alleen maar vaal geworden zijn, dan is het ‘t overwegen waard om TEDAC® Coating toe te laten passen om de originele kleur te herstellen. U bent dan weer 10 jaar van het onderhoud af. Wanneer het kunststof vlekkerig is of wanneer u een andere kleur wenst, dan is het beter om voor verf te kiezen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw pand, zodat uw woning of bedrijfspand er weer optimaal uit komt te zien.

Overig nieuws


create
jul 27, 2020
clock
4 minuten leestijd
HR++ isolatie glas plaatsen ter vervanging van enkel glas

HR++ isolatieglas is dubbel glas gevuld met edelgas. Hoog Rendement glas is voorzien van een onzichtbare warmte reflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte in de ruimte terugkaatst. Het edelgas zorgt ervoor dat in de winter de kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit en andersom dat de warmte van binnen niet getransporteerd wordt naar de buitenruit. En dat in de zomer het huis (redelijk) koel blijft. Dat maakt het ‘t overwegen waard om in ter vervanging van enkel glas, isolatie glas te laten plaatsen.

Lees meer
Lees meer
create
aug 10, 2020
clock
4 minuten leestijd
Monumentale panden en Rijksmonumenten restaureren is een vak apart

Niet elk schildersbedrijf kent de juiste regels om restauratiewerkzaamheden uit te mogen voeren aan deze panden. Het is algemeen bekend dat Monumentale panden en Rijksmonumenten aan bepaalde regels moeten voldoen om de uitstraling van het pand in tact te laten. Regels die het pand en de directe omgeving beschermen en regels die het uiterlijk van het pand beschermen. Doorgaans mag het pand wel in zijn originele staat hersteld worden, maar is er vrij weinig mogelijk wanneer u veranderingen aan wilt brengen. Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken  kent als geen ander de regels die er gelden om de restauratiewerkzaamheden correct en juist uit te voeren.

Lees meer
Lees meer
create
aug 3, 2020
clock
3 minuten leestijd
VvE onderhoud: het schilderwerk goed geregeld

De VvE’s zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand. Hier vallen diverse onderhoudstaken onder. Waaronder ook het schilderwerk. Om zo effectief mogelijk onderhoud te kunnen plegen pleiten wij ervoor dat we met een onderhoudsplan werken. Dit heeft met name het enorme voordeel dat je een budget kunt samenstellen en deze kunt verdelen over meerdere jaren. Je voorkomt hiermee dat de uitstraling en de waarde van het pand achteruit gaat. Ga bijtijds met een erkend schildersbedrijf rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven