TEDAC® Coating bespaart kosten
5 minuten leestijd
TEDAC® Coating bespaart kosten

Bovendien is TEDAC® Coating o.a. zuinig in gebruik, door het grote strijkvermogen. Andere kenmerken zijn:

 • Kleur- en glansherstellend
 • Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk
 • UV- en graffitibestendig
 • Zeer elastisch
 • TEDAC® Coating krimpt, barst, scheurt of schilfert niet.

De kleur en glans van verweerde en verkrijte oppervlakken en objecten van metaal, trespa/hpl beplating en kunststof worden teruggebracht. Ook nieuwe materialen kunnen beter worden beschermd en gaan dus veel langer mee!

Het internationaal gerenommeerde onderzoeksbureau TÜV Rheinland onderschrijft op basis van meerdere door haar uitgevoerde testen de kwaliteit van TEDAC® Coating!

Met name door de onderhoudsvrije eigenschappen van kunststof wordt deze veelvuldig toegepast bij woningen en bedrijfspanden. Denk daarbij aan:

 • Kunststof platen aan de buitengevel
 • Kunststof afwerking van dakkapellen
 • Kunststof kozijnen
 • Kunststof afwerking van daklijsten en dakgoten
 • Roldeuren van garages extra en gebouwen

Kunststof is echter niet geheel onderhoudsvrij. Kunststof gaat niet rotten, maar in de loop der jaren vervaagt de kleur. Met name wanneer er donkere kleuren zijn toegepast aan de zonkant van het pand.

Kunststof weer als nieuw door uw erkende onderhoudsschilder

Wanneer u uw woning of bedrijfspand laat schilderen, dan vallen verbleekte kunststof platen opeens erg op. Ze doen afbreuk aan het totaalplaatje. Gelukkig is hier een oplossing voor, zodat uw hele pand er weer op en top bij kan komen te staan. Om de kleur van kunststof weer volledig te herstellen gebruiken wij TEDAC® Coating. Het beste resultaat wordt verkregen als de kunststof egaal verkleurd is. Na behandeling ziet uw kunststof er weer schitterend uit en kan er weer jarenlang tegen.

Hoe werkt TEDAC® Coating?

Voordat de TEDAC® Coating aangebracht kan worden, moet het kunststof geschuurd en gereinigd worden, net als bij houtwerk. Vervolgens kan de TEDAC® Coating aangebracht worden. Qua werkzaamheden is het vergelijkbaar met schilderen van houtwerk, maar met deze coating bent u 10 jaar van het onderhoud af. Het is alleen mogelijk om het kunststof in de originele kleur te herstellen. Wilt u dat uw kunststof een andere kleur krijgt, dan bent u toch aangewezen op verf, waarna het kunststof meegenomen wordt in het onderhoudsplan van het houtwerk.

Is TEDAC® Coating interessant voor mij?

Wanneer uw kunststof platen, garagedeur of kozijnen in goede staat verkeren en alleen maar vaal geworden zijn, dan is het ‘t overwegen waard om TEDAC® Coating toe te laten passen om de originele kleur te herstellen. U bent dan weer 10 jaar van het onderhoud af. Wanneer het kunststof vlekkerig is of wanneer u een andere kleur wenst, dan is het beter om voor verf te kiezen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw pand, zodat uw woning of bedrijfspand er weer optimaal uit komt te zien.

Overig nieuws


create
Mar 8, 2021
clock
3 minuten leestijd
Spoedklus dan is Joop Wallbrink bv je partner.

Bij hoge tijdsdruk bieden wij een oplossing en verzorgen we met respect en toewijding op een efficiënte manier je glas en schilderwerk.  Wij hebben veel ervaring in het werken met een strakke planning en deadlines bij zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Als geen ander kennen we de druk van de tijd. Daarom besteden we onze tijd goed. We nemen genoeg tijd om samen te ontdekken wat er moet gebeuren en houden altijd ons oog op de deadline. We passen ons aan, aan jouw planning en werken flexibel. Ook buiten reguliere tijden staan we voor je klaar om het werk op tijd af te hebben.

 • Binnen 24 uur antwoord op jouw offerteaanvraag
 • Wij leveren Kwaliteit Vakmanschap Vertrouwen
 • Onderhoud NL Garantie op geleverde diensten


Lees meer
Lees meer
create
Mar 8, 2021
clock
3 minuten leestijd
Bij zorginstellingen is continuïteit een prioriteit

Onze schilders zijn gewend aan situaties waarbij gebouwen in gebruik blijven en we per vleugel of per verdieping werken. Het belang van continuïteit staat hierbij hoog in het vaandel. Gezamenlijk zorgen we voor een strakke planning en een optimale ervaring voor jouw bewoners. Onze schilders zijn ervaren en werken discreet en respectvol. Zo blijft de uitstraling van je zorginstelling en je imago optimaal en zorgen wij dat de werkzaamheden vlekkeloos verlopen.

De tijd aan onze zijde
Uiteindelijk geloven we dat we de tijd aan onze zijde hebben. Want de klasse die we leveren zit niet alleen in de aandacht die we hebben voor ons werk in het moment, maar wordt juist na een paar jaar zichtbaar. Dan ontdek je hoe de verf zich houdt. We gaan graag voor je aan de slag. Vraag een offerte aan. Deze baseren we altijd op jouw persoonlijke wensen en de specifieke uitdagingen van de werkplek.

Lees meer
Lees meer
create
Mar 8, 2021
clock
5 minuten leestijd
Schilderstip van de maand maart

Om uw schilderwerken een langere levensduur te geven, is het handig om de volgende zaken te weten: Het eens per jaar afwassen van het schilderwerk voorkomt vervuiling en vroegtijdige afbraak van de glans. Hierbij geen sterk geconcentreerde reinigingsmiddelen gebruiken.

Het in conditie houden of laten houden van uw binnenschilderwerk kan de levensduur van het buitenschilderwerk met 2 à 3 jaar verlengen.

Voor het reinigen van ruiten wordt nog al eens brandspiritus aan water toegevoegd. Als dit alcoholhoudende water op binnenschilderwerk terechtkomt dat geschilderd is met watergedragen verven, dan kan dat tot gevolg hebben dat de watergedragen verf wordt aangetast. Dit uit zich o.a. in het week, zacht en vuil worden van de watergedragen verf. Bij toepassing buiten kan in extreme gevallen de watergedragen verf enigszins worden afgespoeld. Ook reinigingsmiddelen die chloor bevatten, kunnen watergedragen verven aantasten. We raden daarom af brandspiritus, alcohol- of chloorhoudende reinigingsmiddelen te gebruiken voor het reinigen van timmerwerk dat geschilderd is met watergedragen verven. Ook direct contact (morsbelasting) van deze reinigingsmiddelen met watergedragen verf moet worden vermeden.

Wanneer er onverhoopt mechanische beschadigingen ontstaan aan het schilderwerk, herstelt u deze dan. Onze mensen laten altijd wat verf bij u achter voor dit soort calamiteiten.

Laat u na twee of vier jaar het schilderwerk en de ondergrond nog eens inspecteren door Joop Wallbrink BV. U voorkomt hiermee verrassingen in de toekomst.

 Wij vragen voor dit soort inspecties en schriftelijke rapportages € 40,00 exclusief BTW, per woning.

Lees meer
Lees meer
Contactinformatie

De schilder voor de regio’s Duiven, Velp, Dieren, Doetinchem, Arnhem, Veenendaal en Oosterhout

Het werkterrein van Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken ligt circa 100km rondom duiven. Wilt u een gedegen offerte voor uw schilder-, onderhouds- en glaswerkzaamheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen langs om de werkzaamheden en uw wensen te inventariseren en brengen deskundig advies uit. In de gespecificeerde offerte staat precies omschreven wat wij doen en de investering voor de werkzaamheden.

Contact
Vergrootglas
Ratio 33, 6921 RW in Duiven