De vakspecialist

Kleuren zijn belangrijk in ieders leven. Ze zorgen voor sfeer en uitstraling. Ze creëren accenten of zorgen juist voor rust. Van modern tot klassiek: kleuren zijn de basis voor uw persoonlijke beleving en levensstijl. Het kiezen van de juiste kleuren vraagt om een zorgvuldige afweging en een professioneel advies.
Bij Joop Wallbrink b.v. bent u hiervoor aan het juiste adres.

Kleuradvies per computer

Achteraf constateren dat de kleur van uw zojuist geschilderde pand niet is wat u ervan verwachtte is een pijnlijke zaak en een kostbare, als u besluit alsnog voor een andere kleur te kiezen. Bij Joop Wallbrink b.v. voorkomt u dit door de unieke kleurenpresentatie per computer.

Na een afspraak met u worden van het te schilderen pand foto's gemaakt deze worden daarna vervolgens in de computer ingescand, daarna worden de door u opgegeven of geadviseerde kleuren ingevoerd. Vervolgens levert onze hoogwaardige printer op papier een perfecte presentatie van uw pand in de opgegeven kleurstelling af. U heeft dus direct een uitstekend beeld of uw wensen overeenkomen met de realiteit.

Correcties in details of grotere kleurwijzigingen kunnen direct doorgevoerd worden. Pas nadat u helemaal tevreden bent kan het definitieve schilderwerk worden uitgevoerd. Bij Joop Wallbrink b.v. wordt hierdoor elke teleurstelling voorkomen.

vraag een offerte aan