Glasservice

Glascalamiteiten Meldkamer 0900 - 202 00 43

Op werkdagen na 17:00 uur, zaterdag, zondag en feestdagen.


Ruit genekt wij komen direct!

Wat doen wij?

In hoofdzaak voeren wij glaswerkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen en niet te vergeten de particuliere markt. Ook zijn in de afgelopen jaren honderden woningen en bedrijfsgebouwen door ons voorzien van isolerende beglazing.

Op dit moment heeft ons bedrijf 7 glaszetters in vaste dienst die ervoor zorgen dat wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u inzetbaar zijn. Waar het gaat om het leveren en plaatsen van vele producten waarin het woord glas voorkomt, staat ervaring borg voor goede en deskundige adviezen.

Glas zorgt voor zeer fraaie effecten binnen woningen en gebouwen. Joop Wallbrink b.v. verwerkt en levert glas in allerlei vormen, glas in lood, enkelglas, figuurglas, gekleurd glas en kunststof platen. Dit is maar een kleine greep uit ons groot assortiment. U kunt het bijna niet bedenken of wij verzorgen het. Als u op zoek bent naar glaszetters kunnen wij u van dienst zijn voor het maken, leveren en plaatsen van diverse glassoorten.

Joop Wallbrink b.v. is uw glasleverancier bij uitstek! Wij zijn een regio opererende organisatie. U hebt bij ons een ruime keus aan glassoorten in verschillende diktes en met verschillende eigenschappen. Bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden die wij u kunnen bieden of wilt u graag meer informatie?
Neemt u dan gerust contact met ons op. Graag komen wij dan persoonlijk bij u langs voor een prijsopgave of een nadere toelichting, een en ander uiteraard geheel vrijblijvend.

Figuurglas

Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas waarop een patroon is aangebracht. 10-tallen verschillende varianten met ieder zijn eigen patroon zijn beschikbaar van figuurglas.

» Klik hier voor een overzicht van de verschillende types figuurglas. (PDF)

Alle types zijn leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Prima garantie!

Een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend en mocht er onverhoopt toch iets zijn? De garantie is ook nog eens prima!

» Klik hier voor de garantiebepalingen. (PDF)

Zoals in onze garantiebepalingen genoemd, wordt er op liggend glas geen garantie gegeven bij lekslag.
U kunt onze Algemene Voorwaarden helemaal onderaan deze pagina downloaden.

vraag een offerte aan