Joop Wallbrink Schilders en Glaswerken

Schilder Arnhem en Duiven

Zoekt u een schilder in de omgeving van Arnhem of Duiven? Een schilder die bij u thuis of bij uw bedrijf alles netjes schildert? Kies dan voor de schilders van Joop Wallbrink b.v. in Duiven.

Schilder Arnhem en Duiven

Woont u in de regio van Arnhem of Duiven en wilt u graag uw huis verven? Wilt u dat het verfwerk vakkundig gebeurt? Kies dan voor dé schilder van Arnhem en Duiven: Joop Wallbrink b.v.. Wij zetten uw huis graag in de verf. Nu met slechts 6% btw op schilderwerk.

Waarvoor de schilder van Arnhem en Duiven inschakelen?

Onze schilders kunnen meer dan alleen uw huis verven. Ook kunt u de beste schilders van Arnhem en Duiven inzetten voor behangklussen. Of het een klus is voor bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijven of woningen: onze schilders gaan graag voor u aan het werk. Gaat de schilder de kozijnen van uw woning in Arnhem of Duiven verven en wordt er houtrot aangetroffen? Geen paniek. Onze schilder kijkt of het eenvoudig op te lossen is. Als er nieuwe kozijnen geplaatst moeten worden, dan kunnen onze medewerkers dit natuurlijk ook uitvoeren.

Waarom dé schilder van Arnhem en Duiven inschakelen?

De schilder zorgt ervoor dat de verf klus tot in de puntjes wordt afgerond. Zij leveren de beste service van Arnhem en Duiven. U vindt ons schildersbedrijf in Duiven, vlakbij Arnhem. Misschien heeft u wel eens van ons gehoord. Het bedrijf Joop Wallbrink bestaat namelijk ruim 25 jaar en heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. De schilders die wij in de regio van Arnhem en Duiven aan het werk hebben, zijn allen vakmensen. Wat u van ons mag verwachten? De beste kwaliteit en service.

Onze schilders verven onder andere met verf van de merken Farrow and Ball en Painting the Past.

Farrow and Ball verf  

Verf merk: Farrow and Ball
Doordat er 30% meer pigment in verwerkt is dan bij andere verfmerken heeft Farrow and Ball verf de best mogelijke kleurendekking. Alle 132 kleuren zijn verkrijgbaar in diverse finishes geschikt voor toepassingen voor binnen- en buiten houtwerk en muren, plafonds, vloeren, metaal en vochtige ruimtes.

Painting the past verf  

Verf merk: Painting the Past
Painting the past is verf die de sfeer van vroeger in uw huis laat herleven. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig, wasbaar, goed dekkend, overschilderbaar en toch zeer mat. De verf is gemaakt naar het oude recept met veel krijt, daardoor zijn ze veel matter dan de gebruikelijke verven.

Meer weten over onze werkzaamheden of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hier vindt u enkele referenties.

Update: 05-08-2020

Neem vrijblijvend contact met ons op

Naam of bedrijf: *
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters van het woord schilder   *
(om spam te voorkomen)

Velden met een * zijn verplicht.